Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Παιχνίδια στα απόνερα του Κολυμβητηρίου στο Χαϊδάρι;


Κλικάρετε για μεγέθυνση !



Η Τεχνική Υπηρεσία μάς διαβεβαιώνει για την αποκατάσταση των ζημιών…

Το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό…

Οι Κολυμβητικοί Σύλλογοι έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις για τη Δευτέρα…

Και η Δημοτική Αρχή κάνει την πάπια…

Θα το ανοίξετε;

Πότε;


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε να δώσουν καμιά εργολαβία να κινηθεί το χρήμα!!!!!!

poseidonas είπε...

Με την αποκάλυψη αυτού του εγγράφου αποτρέπετε την εγκατάσταση εργολαβίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο κολυμβητήριο.
Κύριε Μπενέα αρχίζω να ανησυχώ για σας...

A.E. Χαϊδαρίου είπε...

"Με το δεδομένο ότι η φυσική μας έδρα, το Δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου μας, εξακολουθεί να παραμένει κλειστό από τις 9/12/10 και δυστυχώς ακόμη συγκεκριμένες απαντήσεις στο φλέγον ερώτημα του πότε θα ανοίξει ακόμη δεν έχουν δοθεί, η Διοίκηση της Α.Ε.Χ., τα μέλη του διοικητικού, οι γονείς και οι αθλητές μας, αποφασίσαμε να συναντηθούμε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 17:30 μμ στο χώρο του κολυμβητηρίου, ώστε να μεταβούμε όλοι μαζί στο Δημαρχείο.
Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να κάνουμε γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημά μας για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου και να ζητήσουμε επίσημες και δεσμευτικές απαντήσεις σχετικά με τον χρόνο επαναλειτουργίας.
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη."

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤ...ΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ....
ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΓΟΝΙΟ ΑΘΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Τοπιογράφος είπε...

Τα ερωτήματα είναι εύλογα αφού σήμερα δεν υπάρχει πιά διαρροή ποιός ο λόγος κάποιος συγκεκριμένος εργολάβος να αναλάβει να στεγανοποιήσει ένα κολυμβητήριο που δεν έχει διαρροή.
Μόλις λοιπόν γίνει η ανάθεση λόγω του <> θα πρέπει να ζητηθεί η παρέμβαση των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και του εισαγγελέα για την σπατάλη δημοσίου χρήματος.