Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκινάει ο Γολγοθάς της ΑΕΚ για Νέα Φιλαδέλφεια ! ! !


Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης παρουσίασε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής το πλάνο της ΑΕΚ για το μεγάλο έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Aναφέρθηκε εκτενώς στην χωρητικότητα του γηπέδου (28.000 - 30.000 θέσεις) και στο πλάνο (ποδοσφαιρικό γήπεδο, εμπορικοί χώροι, πάρκινγκ και κλειστό στο παλιό εργοστάσιο της Μπριτάνια).
H Επιτροπή είδε με πολύ θετικό μάτι την προσπάθεια της ΑΕΚ.
Ο κος Αδαμίδης ζήτησε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής να βοηθήσουν σε κάποιες νομοθετικές ρυθμίσεις που έχει ζητήσει η ΑΕΚ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος - Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αλλά και πάνω στα πολεοδομικά ζητήματα της υπόθεσης.
Η Επιτροπή τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθειά της να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω της ιστορίας της ομάδας και του κόσμου που εκπροσωπεί, αλλά και επειδή συμφέρει την Πολιτεία ως έργο ανάπτυξης.

Το πλάνο της ΑΕΚ για τη Νέα Φιλαδέλφεια άκουσαν τα μέλη της Επιτροπής πλην των εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ…

Ευχή μας
να μην κολλήσει το έργο όπως την πρώτη φορά και να μην εισπράξουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τις κοροϊδίες και την απογοήτευση που φάγαμε με τη σέσουλα εμείς στον Παναθηναϊκό, από Πολιτικούς, Διοίκηση της ομάδας και Οι(κωλο)γους χαβαλέδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: