Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δε μας έφταναν οι γύφτοι στη «Μακαρία Γη» πλάκωσαν και οι Κινέζοι ! ! !



Μαφιόζικη απαγωγή Κινέζας στη Μεσσήνη


Σκηνές από γκαγκστερική ταινία με μαφιόζους της… Τσάινα-Τάουν εξελίχθηκαν προχθές στη Νότια Πελοπόννησο, όταν απήχθη μια 39χρονη Κινέζα επιχειρηματίας την ώρα που περπατούσε στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στη Μεσσήνη.
Πιο συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ 4 Κινέζοι κακοποιοί απήγαγαν την 39χρονη την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.
Την έβαλαν σε πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου και, χρησιμοποιώντας ακόμα ένα αυτοκίνητο, έφυγαν από την περιοχή με στόχο να φτάσουν στην Αθήνα και να ζητήσουν από το σύζυγό της λύτρα 200.000 ευρώ.
Όμως, πολίτες που είδαν την απαγωγή ειδοποίησαν την Αστυνομία και ακολούθησε άγρια καταδίωξη σε δρόμους της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.
Τελικά οι 2 από τους 4 απαγωγείς, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, κοντά στη σήραγγα του Αρτεμισίου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους με τη γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη μέσα στο πορτ-μπαγκάζ.
Η Αστυνομία πάντως κατάφερε τελικά να τους συλλάβει όλους !
Προχθές το βράδυ συνέλαβε τους 2 που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ χθες το απόγευμα στην Αργολίδα συνέλαβε κι αυτούς που είχαν διαφύγει πεζοί απ' το Αρτεμίσιο.
Αυτή είναι η τρίτη παρόμοια απαγωγή που γίνεται στη Μεσσηνία τους τελευταίους 5 μήνες.
Στις 15 Σεπτεμβρίου είχε απαχθεί Κινέζος επιχειρηματίας από τη Γαστούνη και απελευθερώθηκε στα Φιλιατρά, ενώ στις 18 Οκτωβρίου απήχθη Κινέζα επιχειρηματίας στην Κυπαρισσία και κρατήθηκε όμηρος επί 12 μέρες σε σπίτι στον Πύργο Λεύκτρου.
Και στις 3 περιπτώσεις η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει καταφέρει ουσιαστικό πλήγμα στα κινέζικα κυκλώματα απαγωγής ομοεθνών τους, καθώς ήδη είχε συλληφθεί κι ένας από τους δράστες που συμμετείχαν στις 2 προηγούμενες απαγωγές.
Το χρονικό της απαγωγής
Η 39χρονη Κινέζα μένει μόνιμα με το σύζυγό της στη Μεσσήνη, όπου διατηρούν 3 καταστήματα.
Προχθές στις 9.30 το βράδυ περπατούσε στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου πηγαίνοντας προς το σπίτι της, όταν της επιτέθηκαν οι 4 άντρες.
Την άρπαξαν και με τη βία την έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου μάρκας Audi, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι 2 από τους απαγωγείς.
Μάλιστα, της άρπαξαν και τα 1.000 ευρώ που είχε πάνω της, καθώς επίσης τα 2 κινητά και το λάπτοπ που κρατούσε.
Οι υπόλοιποι 2 δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα Toyota Rav4.
Αμέσως όμως έφτασαν στην Αστυνομία πληροφορίες για τα 2 αυτά οχήματα, κι έτσι κινητοποιήθηκαν δυνάμεις εντός κι εκτός νομού.
Στις 10 το βράδυ το Audi εντοπίστηκε στα Παραδείσια, αλλά ο οδηγός δε σταμάτησε σε μπλόκο αστυνομικών και με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθύνθηκε προς Τρίπολη.
Οι δυνάμεις της Αρκαδίας και της Αργολίδας, που είχαν ήδη κινητοποιηθεί, έστησαν κι άλλα μπλόκα.
Έτσι, όταν οι 2 απαγωγείς κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να ξεφύγουν μαζί με το θύμα τους, εγκατέλειψαν το Audi και τρέχοντας διέφυγαν προσωρινά σε δύσβατη περιοχή μετά τη σήραγγα του Αρτεμισίου.
Χθες το απόγευμα όμως, εντοπίστηκαν κρυμμένοι στην ύπαιθρο της Αργολίδας και συνελήφθησαν.
Από το πορτ-μπαγκάζ του Audi που εγκατέλειψαν προχθές οι δράστες, οι αστυνομικοί απεγκλώβισαν αμέσως την 39χρονη Κινέζα, την οποία βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη με αυτοκόλλητη ταινία.
Επίσης, μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και το λάπτοπ της γυναίκας.
Την ίδια ώρα, συνάδελφοί τους εντόπισαν και σταμάτησαν το Rav4 με τους άλλους 2 Κινέζους απαγωγείς, οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών.
Ο ένας μάλιστα είχε πλαστό διαβατήριο Ιαπωνίας με τη φωτογραφία του.
Μετά την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ομολόγησαν την πράξη τους.



Ως γνωστόν η περιοχή της Καλαμάτας και ειδικότερα η ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Μεσσήνης χαρακτηρίζεται «Μακάρια Γη» από τον Παυσανία ! ! !

Αυτή τη «μακαριότητα» των κατοίκων ταράσσουν οι σύγχρονοι κατακτητές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: