Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Το GOAL offside και το OFFSIDE… goal ! ! !


Και το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ… OFFSIDE ! ! !


16 σχόλια:

Stramatios Skoulikaw είπε...

Ολυμπιακός Πειραιώς - Παναθηναϊκός 2-1 , (1-0).- τα γκόλ: 20΄ Μιραλάς , στο 44΄ σε καθαρό χέρι του Τοροσίδη σεν έδωσε ο διαιτητής Καλόπουλος πέναλτυ γιά τον Παναθηναϊκό , 58΄Λέτο , 82΄ακύρωση κανονικού γκόλ του Κ. Κατσουράνη ως οφσάϊτ α...πό επόπτη , 92΄ Ράπιτ Τσιμπούρ .- ΑΙΣΧΟΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ! ..Ντροπή στους οπαδούς του ολυμπιακού για τα επισόδεια και την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.! Τέτοια πρωταθλήματα δεν τα θέλουμε ! Τα δωρίζουμε στο μεγάλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ...;;; ΕΔΏ ΓΕΛΆΜΕ !!!!! Πάλι ΝΤΡΟΠΗ & και ΑΙΣΧΟΣ στον βοηθό διαιτητή Τρίφωνος που ακυρώνει σε οφσάϊτ το γκόλ του Κατσουράνη από απευθείας κτύπημα κόρνερ και ενώ πάνω στη γραμή του τέρματος βρισκόταν αμυντικός του ΟΣΦΠ ! Απαράδεκτη διαιτησία σεόλες τις γραμμές της !Δείτε περισσότερα

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΪΡΑ:

«Τα είδατε όλα και έχετε την ευθύνη να τα γράψετε.
Είμαι εδώ μόνο και μόνο από σεβασμό προς εσάς.
Δεν έχω κανένα σχόλιο.
Τελείωσε ένα ματς που θα έπρεπε να έχουμε πάρει και τελικά χάσαμε.
Τα είδατε όλα και έχετε την ευθύνη να τα γράψετε.
Περιμένω και από την ομοσπονδία να πάρει αποφάσεις μετά από αυτό που έγινε με τους οπαδούς στο τέλος».

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ:

«Είναι ξεκάθαρη ντροπή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Καμία άλλη έκφραση δεν υπάρχει για να αποδώσει όσα συνέβησαν.
Για εμάς έχει νικήσει ο Παναθηναϊκός.
Όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη, οτιδήποτε άλλο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Στο ΟΑΚΑ ουδείς ακούμπησε παίκτη του Ολυμπιακού.
Εδώ χτυπήθηκαν παίκτες μας στη φυσούνα και αυτό το πιστώνεται ο Ολυμπιακός.
Είναι απαράδεκτο !
Δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.
Παράπονα από τη διαιτησία υπάρχουν, θα ακολουθήσει ανακοίνωση»


ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

«Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα εξελίχθηκε δυστυχώς, σε παράσταση θεάτρου σκιών για ένα ρόλο, ο άρχων του αγώνα ήταν πραγματικά τέτοιος... άρχοντας. Φρόντισε να δείξει σε όλους ότι η δική του βούληση, θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

Και το χρώμα της βούλησής του, το καταλάβαμε από πολύ νωρίς. Το επέδειξε τόσο εμφατικά που δυστυχώς σήμερα αντί να συζητάμε για ποδόσφαιρο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε μία σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μία αλλοίωση η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνιστά αναμφίβολη αλλοίωση του πρωταθλήματος και της εξέλιξής του.

Ίσως μάλιστα η λέξη αλλοίωση να μην επαρκεί για να χαρακτηρίσει έναν αγώνα, στο οποίο ακυρώθηκε χωρίς λόγο κανονικότατο γκολ και δεν καταλογίστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού δύο πέναλτι. Διαιτησίες όπως η σημερινή του κ. Καλόπουλου, φαίνεται πως εξαντλούν τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Όπως και να έχει ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και όπως φάνηκε και καθαρά μέσα στο γήπεδο θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που του αξίζει και του στερούν ξεδιάντροπα.

Κλείνοντας, θέλουμε ως ΠΑΕ να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού... Είπαμε όμως, σήμερα το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα».

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Η διαιτησία, μας αρέσει δεν μας αρέσει, "κατέσφαξε" τον Παναθηναϊκό.
Και εξηγούμαι:
Ο Κέβιν Μιραλλάς δεν πήρε κίτρινη για την φανέλα που έβγαλε όταν πανηγύρισε το γκολ του.
Ο Τοροσίδης υπέπεσε σε πέναλτυ όταν έκανε άσχημη κεφαλιά και στη συνέχεια χτύπησε το τόπι με το χέρι του.
Το γκολ του Κατσουράνη είναι πέρα για πέρα κανονικό αφού καλύπτεται από Πάρντο και Ντουντού.
Το γκολ του Τζιμπούρ δεν είναι έγκυρο.
Ακόμη και αν ο Γαλλοαλγερινός δεν είναι οφ-σάιντ, είναι 100% ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος εμπλέκεται στη φάση καθαρότατα...

Τέλος επειδή όλοι είδαμε το παιχνίδι, ο Μαρινάκης με τις δηλώσεις του πυροδοτεί τη ΒΙΑ.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις για παράγοντα μεγάλης ομάδας.
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ τον διαψεύδουν κατηγορηματικά ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Αυτή είναι η ιδεολογία του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

thanos είπε...

auto pou egine shmera htan polu varh...oxi mono gia ton osfp alla kai gia to ellhniko podosfairo.to 9ema pleon einai na vgoume san pana9hnaikos mprosta.Ennow oti opoios PANA9HNAIKOS uparxei me KARYDIA apo thn nun kai palaia dioikhsh prepei na to deiksei thn katallhlh stigmh, dhladh twra!auto smr legete kloph aisxos ktl alla kai kt allo...legete kai diogmos apo ksenous talantouxous podosfairistes opws cisse..ti na pw krima...

Ανώνυμος είπε...

Τους τρελανε ο Λετο που χορευε μπαλετο.
Δεν θα το ξεπερασουν ποτεεεεεεεεεε
Ευτυχως τον αγωνα τον ειχε κρατικο καναλι και ειδε ολος ο κοσμος τι εγινε.
Εκεινος ο κερκυραιος εποπτης είναι αυτος που εκοψε προπερσι τον Κλεϊτον με οφσαιντ στο 90 στο Καραϊσκακη.
Στερησε δυο νικες απο τον ΠΑΟ μεσα στο Καραϊσκακη.
Ειναι ο ιδιος που εφαγε το νομισμα στο κεφαλι απο τους καφρους του ΟΣΦΠ και σηκωθηκε για να μην τιμωρηθουν.
Σε διατεταγμενη υπηρεσια παντα.

Ανώνυμος είπε...

ελλας-ευρωπη-παναθηναικος vs
ελλας-τουρκια-ολυμπιακος
διαλεγεις και παιρνεις.

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Όσοι βλέπουμε το πρωτάθλημα που κατακτά ο Ολυμπιακός ή που χάνει ο Παναθηναϊκός και όσοι μοναδικό μας μέλημα έχουμε να μετρήσουμε πού ευνοήθηκε ο μεν ή πού αδικήθηκε ο δε, απλώς βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Ένα δάσος που έχει παραδοθεί στις φλόγες εδώ και χρόνια κι εμείς αντί για νερό τη σβήνουμε με… βενζίνη. Ή απλώς… παρακολουθούμε απαθείς την πυρκαγιά που στο τέλος θα μας κάψει όλους.

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι δεν προσφέρεται ούτε για γλέντια στα μπουζούκια και φιέστες τίτλου, ούτε για διακηρύξεις περί ηθικών νικητών και αδικημένων, παρά μόνο για προβληματισμό και περισυλλογή.
Από όλους μας.

Αλήθεια, πώς καταφέραμε να μεταμορφώσουμε (ή μάλλον να παραμορφώσουμε) ένα πράγμα που προορίζεται να μας δίνει χαρά, την οποία τόσο έχουμε ανάγκη μέσα στη δίνη των πραγματικών προβλημάτων της καθημερινότητας, σε κάτι που μαυρίζει την ψυχή μας, χαλά τη διάθεσή μας και μας κάνει χειρότερους ανθρώπους; Διάολε, είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείχνουμε και το κατάντημα αυτό είναι ντροπή για όλους μας!

Όλα τα άλλα είναι κλανιές!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δε διαφωνώ μαζί σου.
Εκείνο που με ενόχλησε ιδιαιτέρως είναι η ΘΕΩΡΙΑ του Μαρινάκη περί ευτυχισμένων και δυστυχισμένων παιδιών…
Αυτή είναι η παιδεία του…
Η παιδεία ενός ανθρώπου που τους αξίζει για πρόεδρος…
Αυτά συμβαίνουν με τους ανθρώπους που δεν κοπίασαν για να αποκτήσουν τα προς το ζην και τα πτυχία τους τα απέκτησαν όχι βάσει γνώσεων αλλά βάσει του βάρους τους.....

Και τώρα να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Μια σειρά κινήσεων ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι που σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάνουν μέχρι και στην επίσημη καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ.
Είναι σίγουρο ότι την Τρίτη στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού θα τεθούν πολλές προτάσεις στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα αυτό που είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι που όπως είναι αντιληπτό δεν μπορεί να γίνει!
Ωστόσο, όπως προανήγγειλε ο Δημήτρης Γόντικας, ο Παναθηναϊκός δεν θα αφήσει έτσι τα τραγελαφικά γεγονότα του ντέρμπι και θα διεκδικήσει το δίκιο του προς κάθε κατεύθυνση.
Θα γίνει επίσημη καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ, ενώ θα σταλεί και στην διοργανώτρια αρχή το βίντεο του αγώνα για να λάβει γνώση για τα τεκταινόμενα στο Καραϊσκάκη.
Επίσης, ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφή και με άλλους προέδρους ΠΑΕ για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Σούπερ Λίγκα, καθώς είναι τουλάχιστον αδικαιολόγητο, σύμφωνα με τους «πράσινους», ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής να μη βλέπει και να μη γνωρίζει τίποτα από τα όσα θλιβερά είδε όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης!
Στο μεθαυριανό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συζητηθεί πρόταση ακόμα και για απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα και εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού με την ομάδα των νέων, την Golden Team δηλαδή.
Στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης αναμένεται να δώσουν το «παρών» όλα τα μέλη, καθώς η κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και η αδικία που υπέστη ο Παναθηναϊκός, έχουν λειτουργήσει συσπειρωτικά ακόμα και στη διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Αξιος ο Μαρινάκης, συνεχιζει το δρομο που χαραξε ο Κοκκαλης...Προκλητικοι οσο δεν παιρνει.Αλλη μια φορα, Καληνυχτα ελληνικο πρωταθλημα..Αηδεια καταντησε..

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου φίλε,
Ο τρόπος που ομιλεί την Ελληνική γλώσσα όποτε εμφανίζεται δημοσίως και κάνει δηλώσεις, φανερώνει το επίπεδο της μορφώσεώς του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΟΚΑΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΗΔΗΔΕΣ ΜΩΡΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ(ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;