Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ένας καπετάνιος με @ρχίδι@ στο άδειο ΟΑΚΑ ! ! !


Ένταση στα επίσημα του ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να πηγαίνει στα δημοσιογραφικά θεωρεία και να επιτίθεται φραστικά στον εκφωνητή της τηλεοπτικής μετάδοσης, επειδή έκρινε ότι το πέναλτι που δόθηκε στον Νίνη ήταν... τραβηγμένο ! ! !

Όσοι απορήσατε γιατί μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σισέ, η μετάδοση της Nova διακόπηκε για λίγα λεπτά υπάρχει εξήγηση και λέγεται… Γιώργος Βαρδινογιάννης !
Ο «καπετάνιος» που είναι από τους λίγους προνομιούχους που βρέθηκε στο άδειο Ολυμπιακό στάδιο για να δει το ματς του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, πληροφορήθηκε ότι ο εκφωνητής στην φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση.
Έτσι, ανέβηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία που γινόταν η μετάδοση του αγώνα για να διαμαρτυρηθεί.
Όπως ήταν λογικό τα όσα λέχθηκαν δεν μπορούσαν να περάσουν από τα μικρόφωνα τα οποία και έκλεισαν για μερικά λεπτά !
Βέβαια, το έχουμε ξαναγράψει από αυτό το blog πως όσοι μεταδίδουν αγώνες στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο πρέπει κάτι να διδαχθούν από τις μεταδόσεις του Γιάννη Διακογιάννη.
Θα τους το πούμε για άλλη μια φορά πως δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις «καρμίρηδων» δημοσιογράφων όταν βλέπουμε ή ακούμε περιγραφή αγώνων.
Να τις φυλάνε τις απόψεις τους για τα «οπαδικά» έντυπα στα οποία εργάζονται.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο αυτό που λέει ο κόσμος…
Οι καλύτερες μεταδόσεις είναι όταν απεργούν οι «καρμίρηδες» δημοσιογράφοι και βλέπουμε εικόνα δίχως τα «ηλίθια» σχόλια ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: