Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Αφιερωμένο το 61 - 65... στα πράσινα φυτά της εξέδρας ! ! !




Κάποιοι από αυτούς είναι υπεύθυνοι για το αποψινό αποτέλεσμα και τους το αφιερώνω…

61 – 65

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΡΧΙΔΙΑ...ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΦΤΗΚΕ Η ΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς το σημερινό. Δυνατό, με πάθος και ξύλο μέσα στις ρακέτες και χωρίς τα μεγάλα highlights, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέαμα στο μπάσκετ. Όλα καλά, όλα ωραία. Μέχρι που την εμφάνιση τους κάνανε δύο υπέρτατοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
Φυσικά, αναφέρομαι σε αυτόν που είχε την φαεινή ιδέα να σημαδέψει τον Παπαλουκά με την φωτοβολίδα και τον άλλον γνωστό καραγκιόζη με το λέιζερ.
Δηλαδή, πόσο μαλάκες είναι κάποιοι άνθρωποι. Θεωρούν ό,τι βοηθάνε την ομάδα με αυτόν τον τρόπο;
Μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση για το μέγεθος της ηλιθιότητας αυτών των ατόμων, γιατί εγώ προσπαθώ αλλά δεν μπορώ !
Στο τέλος του αγώνα, είναι όλο το γήπεδο στο πόδι και φωνάζει για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ενώ έχουμε χάσει το ματς και κάποιοι έχουν το μυαλό (ή καλύτερα δεν το έχουν) να αρχίσουν να ρίχνουν φωτοβολίδες στους παίκτες του πελάτη. Δηλαδή τι καταφέρατε; Πάγωσε όλο το γήπεδο ενώ στηρίζανε την ομάδα γιατί είστε μαλάκες και απαίδευτοι καραγκιόζηδες. Συγχαρητήρια βλάκες.
Θά ήθελα πολύ να ακούσω μια αντίθετη αλλά τεκμηριωμένη άποψη από αυτην που καταθέτω εγώ αλλά πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει τέτοια.

Υ.Γ.: Εγώ από την μπασκετική ομάδα του Ζοτς ζητάω ΜΟΝΟ να προσπαθεί και να τιμά την φανέλα. Τώρα όσοι δεν μπορείτε να δεχτείτε την ήττα και βρίσκετε πρόφαση για να κάνετε κακό στην ομαδάρα μας, κάντε το καλό και εξαφανιστείτε από προσώπου Γης.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ήμασταν τραγικοί.
Ναι, παίξαμε με -4 παίκτες, αλλά το ματς χάθηκε από δύο ΜΑΛΑΚΕΣ!
Από αυτόν που έριξε τη φωτοβολίδα την ώρα που κάπως είχαμε ανέβει και από αυτόν που σημάδευε με το λέιζερ και έδωσε τη δυνατότητα να σουτάρει ξανά και να ευστοχήσει ο Νεστέροβιτς.
Μπράβο σε αυτούς που χειροκρότησαν στο τέλος, ΑΛΛΑ διώξτε επιτέλους τους 10 ΜΑΛΑΚΕΣ από το γήπεδο!