Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ


Επειδή η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη και επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα σας προτρέπουμε να ενημερώνεσθε για ό,τι σημαντικό συμβαίνει στα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ Θέματα από το blog της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
Η Επιτροπή, η οποία ιδρύθηκε από τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και Ακαδημαϊκό Μιχαήλ Στασινόπουλο, ο οποίος και υπήρξε ο πρώτος πρόεδρός της έχει επιδείξει σημαντικώτατο ΕΘΝΙΚΟ έργο, με ενημέρωση επί των Εθνικών θεμάτων στις αντίστοιχες ελληνικές επιτροπές απανταχου της υφηλίου, εκδοτικό επιστημονικό έργο εξαιρετικό, το οποίο συνέχισαν και τα επόμενα διοικητικά συμβούλια, με προέδρους τους κκ. Θέμελη (πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου) και Αχιλλέα Λαζάρου, (Δρα της Σορβόννης, Βαλκανιολόγο, Ρωμανιστή).
Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων του και χωρίς εξαρτήσεις, έχοντας στις τάξεις του εξαίρετους Έλληνες, όπως οι Βασίλειος Καρβουνιάρης, Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου, Αντώνιος Αντωνάκος, Σπύρος Δημητρίου, Αναστάσιος Στάμου, Αλέξανδρος Σύρμας, κ. ά, προσπαθεί να ενημερώνη τον απανταχού ελληνισμό και να ενημερώνεται απ' αυτόν γιά ό,τι σημαντικό συμβαίνει εντός και εκτός της πατρίδος μας, να φέρνη από το παρασκήνιο στο προσκήνιο αυτά που προσπαθούν να περάσουν νύχτα εξωνημένοι εφιάλτες ερήμην ημών των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Πλαισιώσατε τις τάξεις της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, συνέλληνες φιλοπάτριδες, ενημερωθήτε, και ας γίνουμε όλοι μαζί εν δυνάμει σωρείτες, που θα εμποδίσουμε να γίνη η πατρίδα μας εξάρτημα της παγκοσμιοποίησης, να διαστρεβλωθή η ιστορία μας, να χαθή η γλώσσα μας να διαβρωθούν οι θεσμοί, τα ήθη και τα έθιμά μας.
Διαδώσατε την ηλεκτρονική διεύθυνση του blog της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Θέσατε τα θέματα και τις παρατηρήσεις σας.
Ας χρησιμοποιήσουμε την Δύναμη του διαδικτύου για να αναστρέψουμε το κλίμα υπέρ των δικαίων της πατρίδος μας.
Ας κάνουμε εμείς την διαφορά. Ας ασπασθούμε αυτό που ο εκ των εθνικών μας ποιητών Ανδρέας Κάλβος είχε γράψει:
«ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΟΝ ΧΕΡΙ ΒΑΡΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΩΣΙ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων είναι:

Δεν υπάρχουν σχόλια: