Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Χώροι στάθμευσης στο Χαϊδάρι!

Δεν έγινε υπόγειος χώρος στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο της Στρ. Καραϊσκάκη στην πλατεία με το καράβι…

Δεν έγινε στο εμπορικό κέντρο του Δάσους, στην πλατεία Ελευθερίας επί της Γ. Παπανδρέου…

Δεν έγινε χώρος στάθμευσης βαρέων οχημάτων, τροχόσπιτων και μικρών πλεούμενων στο χώρο που σήμερα είναι οι νεροτσουλήθρες με τα μύρια προβλήματα στον Σκαραμαγκά…

Και οι τρείς χώροι είχαν προταθεί από το Δημοτικό Σύμβουλο Μάκη Βασαλά… και είχαν απορριφθεί από τις Δημοτικές Αρχές Ντηνιακού και Σπηλιόπουλου…

Δε θα γίνει τώρα υπόγειος χώρος στάθμευσης και στο υπό κατασκευή νέο Δημαρχείο, όπως καταγγέλλει το αεροπανό του Δημήτρη Τσατσαμπά… διότι δεν το προέβλεπε η αρχική μελέτη της δικής του Παράταξης… όπως αντιλέγει η σημερινή Δημοτική Αρχή…

Δε θα γίνει αύριο ενδεχομένως και στο παλιό εργοστάσιο του «Λολοσίδη»…

Και έτσι περνούν τα χρόνια… και χάνονται οι ευκαιρίες… και το Χαϊδάρι ασφυκτιά… βαδίζοντας στα κακά πρότυπα άλλων μεγαλουπόλεων… χωρίς τα παθήματα να γίνονται μαθήματα… και όλοι μα όλοι ζητούν την ψήφο μας… μα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί (;)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γενικά για τους χώρους στάθεμυσης: 1) Οι χώροι στάθμευσης δημιουργούνται στην είσοδο των κέντρων των πόλεων, π.χ. στην είσοδο της Καραϊσκάκη στο νέο Δημαρχείο,και κάτω από κτήρια, ή δρόμους. Οι ελεύθεροι χώροι (γήπεδα) δενδροφυτεύονται με υψηλή βλάστηση (και όχι μόνο γκαζόν)
2) Οι χώροι στάθμευσης στο κέντρο των πόλεων λειτουργούν ως μαγνήτες, άρα ούτε στου Λολοσίδη συνιστάται χώρος στάθμευσης.
3) Οτιδήποτε λειοτυργεί ως "μαγνήτης" Ι.Χ. στο κέντρο των πόλεων δεν συνιστάται στις μέρες μας (π.χ. πλυντήρια αυτοκινήτων, νέες καφετέριες και καταστήματα υγειονομικού ελέγχου)
4) Για το χώρο βαρέων οχημάτων, φορτηγών και οιτιδήποτε επαγγελματικό όχημα με την έκδοση της άδειας θα πρέπει να δηώνεται ταυτόχρονα και ο χώρος στάθμευσης (όχι δρόμοι και δημόσιοι χώροι). Οι ιδιοκτήτες τους οφείλουν να τα στεθμεύουν σε δικούς τους χώρους ή να τους νοικιάζουν.
Αυτά τα ολίγα, το θέμα είναι μεγάλο και θέλει μεγαλύτερη συζήτηση.
Κ.Φωτ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι τα χάλασαν στα ''οικονομικά'' όποιος κατάλαβε κατάλαβε