Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Μας έστειλαν προσκλήσεις... και τους ευχαριστούμε !

Η Φωτογραφική Λέσχη Καλαμάτας σας καλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 13-01-2010 και ωρα 19:00 στο χώρο των μαθημάτων της Λέσχης στο Εσπερινό Λύκειο Καλαμάτας, Φαρών & Κρήτης 15.
Σας Περιμένουμε όλους τους Φίλους και γνωστούς της Φωτογραφικής Λέσχης Καλαμάτας να ευχηθούμε για το νέο έτος.
Alkis Lantzounis Πρόεδρος ΦΛΚ
Παναγιώτης Καννάς, Γ. Γραμματέας ΦΛΚ
*
Φωτογραφική εξόρμηση των Μελών της Λέσχης στην Παλιά Καλαμάτα !
Η Φωτογραφική Λέσχη Καλαμάτας διοργανώνει Φωτογραφική Εξόρμηση στην Παλιά Καλαμάτα, την Κυριακή 17/01/2010 και ώρα 10:00 το πρωί.
Σημείο Συνάντησης η Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων.
Απαραίτητα να φέρετε μαζί σας, Φωτογραφική Μηχανή και Καλή Διάθεση !

ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Οικολογικός Σύλλογος Χαϊδαρίου Κυριακή 17/1/2010 - Το Χαϊδάρι έχει αρχαία - Θα πάμε να τα δούμε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Δείτε την παρακάτω πρόσκληση:Κυριακή 17 Ιανουαρίου: Επίσκεψη/ Ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Θα υπάρχει ένα μικρό "εισιτήριο" για την αμοιβή του ξεναγού.
Κλικάρετε επάνω στη φωτογραφία για να μεγεθυνθεί και να διαβάσετε καλύτερα την πρόσκληση.
Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε μια άποψη από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο με τα ευρήματα από το Ιερό της Αφροδίτης στο Χαϊδάρι.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κέντρου Χαϊδαρίου, με μεγάλη χαρά προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της να παραστούν στην κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 10:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Το κάτι άλλο» Στρ. Καραϊσκάκη 30.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα γίνουν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων γραφείων της οργάνωσης (Κολοκοτρώνη & Στρ. Καραϊσκάκη 22).

Δεν υπάρχουν σχόλια: