Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τελικά, πάμε Απεργία στα ΕΛΠΕ…


Τελικά πάμε απεργία.
Και επειδή κάποιοι από τη διοίκηση επικαλούνται το ρόλο αυτού του blog και τις προσωπικές επιλογές μας, οφείλουμε να πούμε δυο λόγια.
Ναι, είναι αλήθεια ότι κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, κοντραριστήκαμε με άλλα blogs και με τις τοπικές κοινωνίες, τρέξαμε σε δημοτικά συμβούλια και δημοτικές παρατάξεις των όμορων, και όχι μόνο, δήμων, υπερασπιζόμενοι το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας.
Επισκεφθήκαμε φίλους υπουργούς και βουλευτές, ενημερώσαμε και αντιπαρατεθήκαμε με τους «επαγγελματίες οικολόγους», όταν οι δημόσιες σχέσεις της πρώην petrola, και των ΕΛΠΕ κατόπιν, ήταν ανύπαρκτες στις τοπικές κοινωνίες και στα ΜΜΕ.
Όλα αυτά, δεν τα κάναμε για να πάρουμε διαφήμιση στα έντυπα που εκδίδουμε ή συνεργαζόμαστε, και φυσικά δεν πήραμε.
Όλα αυτά τα κάναμε γιατί τα πιστεύαμε, γιατί θέλουμε την ανάπτυξη αυτού του τόπου και γιατί ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για την εταιρεία που μας εξασφαλίζει εργασία.
Σε καμιά περίπτωση δεν τα πράξαμε για να κάνουμε «μάγκες» κάποιους διευθυντές ή διευθύνοντες, τους μετόχους και τους μεγαλομετόχους.
Πιστεύαμε και πιστεύουμε στο Δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου, όταν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις αντιπαρατίθονταν ανούσια για το ποια θα είχε το πάνω χέρι.
Τώρα, κάποιοι από τη διοίκηση επιζητούν τη στήριξη των επιλογών τους μέσα από αυτό το blog, και ξινίζουν τα μούτρα τους επειδή είμαστε απέναντί τους.
Πώς όμως μπορείς να στηρίζεις ανθρώπους που δε σέβονται καμιά προσφορά και δεν εκτιμούν την επαγγελματική συνέπεια δεκαετιών;
Πως μπορείς να ανέχεσαι πληρωμένα (;) και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σαν αυτό ΕΔΩ και να είσαι υποχρεωμένος να απολογείσαι στην κοινωνία και να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας;
Φίλοι μου, τώρα είμαστε απέναντι, έτσι που τα καταφέρατε…
Εγώ πάω ΑΠΕΡΓΙΑ ! ! !
Ζητήστε να σας στηρίξουν όλοι αυτοί που «φτιάξατε» όλα αυτά τα χρόνια…
Όμως, πολύ φοβάμαι, πως θα τους έχετε κι αυτούς απέναντί σας, με την τακτική που ακολουθείτε !
Άλλωστε, το μαγαζί είναι πλέον ιδιωτικό, δεν του λείπουν οι επαγγελματίες αβανταδόροι και σε καμιά περίπτωση δε σκέφτομαι να τους υποκαταστήσω...


Κλικάρετε για μεγέθυνση και ανάγνωση




ΠΣΕΕΠ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Αρ. Πρωτ : …164… Ασπρόπυργος 28/03/11

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ Την Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στο Μαρούσι, οδός Χειμάρρας αριθμός 8Α , όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ
1. Στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, οδός Πειραιώς, αριθ. 40, Αθήνα.
2. Στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Λεωφόρος Μεσογείων αρ. 119, Αθήνα.
3. Στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας, Πλατεία Βικτωρίας, αριθ. 7, Αθήνα.
_______________

Επειδή παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποίησε το Σωματείο μας, στις οποίες συμμετείχε το σύνολο σχεδόν του προσωπικού της Εταιρείας, με αίτημα την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την πρόληψη ατυχημάτων και τη διασφάλιση των όρων υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία, όπως αναλυτικά εκθέσαμε στην από 9.3.2011 Εξώδικη Δήλωση – Προειδοποίηση – Πρόσκληση, στο περιεχόμενο της οποίας εμμένουμε, συνεχίζετε να επιδεικνύετε την ίδια αδιάφορη, κακόπιστη και αντισυμβατική στάση.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Με την παρούσα, και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 19 επ. του ν. 1264/82, 2 επ. του ν. 2224/94 και 23 παρ. 2 Σ, ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ Ότι μετά την από 11/03/11 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και την από 12/03/11 ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, αποφασίστηκε η κήρυξη 10ήμερης Απεργίας των εργαζομένων της Εταιρείας, από 03/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. έως και 13/04/11 και ώρα 07:00 π.μ.
Ειδικότερα: Λαμβάνοντας υπόψη τη συμφωνία για τον καθορισμό του Προσωπικού Ασφαλείας της εταιρείας ΕΛ.ΠΕ. Α.Ε. και τα εγχειρίδια σταματήματος των διυλιστηρίων, η απεργία μας θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Στις 03/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. αρχίζει η διαδικασία σταματήματος όλων των μονάδων του διυλιστηρίου των ΒΕΑ μέχρι τη λήξη της απεργίας
α). Στις 03/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. λειτουργία στο μίνιμουμ της τροφοδοσίας των μονάδων του διυλιστηρίου των ΒΕΘ.
Στις 06/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. αρχίζει το σταμάτημα όλων των μονάδων του διυλιστηρίου των ΒΕΘ μέχρι τη λήξη της απεργίας.
β). Τα εργοστάσια Καυστικής Σόδας/ Χλωρίου και P.P. από τις 03/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. μειώνουν τροφοδοσία στο μίνιμουμ. Τα ίδια εργοστάσια, δηλαδή Κ.Σ./Χλ. και P.P., την 08/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. αρχίζουν τη διαδικασία σταματήματος μέχρι τη λήξη της απεργίας.
Στις 03/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. λειτουργία στο μίνιμουμ της τροφοδοσίας των μονάδων του διυλιστηρίου των ΒΕΕ.
Στις 07/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. αρχίζει το σταμάτημα όλων των μονάδων του διυλιστηρίου των ΒΕΕ μέχρι τη λήξη της απεργίας.
Από τις 03/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. δεν θα πραγματοποιείται καμία διακίνηση από και προς τρίτους μέχρι τη λήξη της απεργίας.
Από 11/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. έως τις 13/04/11 και ώρα 07:00 π.μ. απεργεί όλο το προσωπικό.
Με αιτήματα:
Α. Για τις ΒΕΘ Τη δημιουργία νέου συγκροτήματος (CCR) μετά την προσθήκη των νέων μονάδων για τη λειτουργία του οποίου είναι απαραίτητη η παρακάτω στελέχωση:
- 1 Εργοδηγός/ βάρδια - 1 Χειριστής Α’ / βάρδια - 1 Χειριστής Θαλάμου Ελέγχου/ βάρδια - 3 Χειριστές Πεδίου/ βάρδια και - 1 επιπλέον Χειριστής για την κάλυψη κανονικών αδειών, ασθενειών και ρεπό.
Αντίστοιχα για τα ON-SITES 1 επιπλέον χειριστή Θαλάμου Ελέγχου / βάρδια και 1 επιπλέον χειριστή πεδίου / βάρδια.
Επιπλέον, απαιτείται για την υποστήριξη των νέων μονάδων αντίστοιχη στελέχωση από τεχνικό προσωπικό στα Τμήματα Συντήρησης (Μηχανολογικό, Ηλεκτρολογικό, Όργανα).
Για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων απαιτούνται άμεσα νέες προσλήψεις.
Σημειώνουμε ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού σε όλα σχεδόν τα τμήματα υποστήριξης και τις μονάδες παραγωγής με αποκλειστική ευθύνη της Εταιρείας.
Β. Για τις ΒΕΕ Τη γνωστοποίηση των Οργανογραμμάτων με τις προτεινόμενες θέσεις (πόστα) που θα εξασφαλίσουν το ξεκίνημα και την ασφαλή λειτουργία τους.
Εν όψει της ως άνω απεργιακής κινητοποίησης και σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 3 του ν. 2224/1994 ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ Στη διαδικασία του δημόσιου διαλόγου που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 31/03/11 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, Πλατεία Βικτωρίας αρ. 7. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε όσους απευθύνεται, για να λάβουν γνώση και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας το περιεχόμενο της παρούσας στην έκθεση επίδοσής του.

Ασπρόπυργος, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011
Για την εξωδίκως δηλούσα
Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος ΚΙΟΥΛΟΣ Ν. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΜ ΔΣΑ 28252
ΣΟΛΩΝΟΣ 7 – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 10671
ΤΗΛ: 2103615083 FAX: 2103615080

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_31/03/2011_4375149

Δείτε το παραπάνω άρθρο της Καθημερινής. Σας ξευτιλίζει λεβέντες.
Τα στοιχεία τα δίνουν τώρα τα αφεντικά σας οι σκατοσπρώχτες για να σας καρφώσουν.
Τόσα χρόνια τους στηρίζατε για να κάνουν ήσυχοι λαθρεμπόριο, να παίρνουν μίζες και να φτιάχνου σπίτια στα Βόρεια Προάστεια...
Τώρα σας γαμάνε και σας θυμίοζυν ότι ήσασταν και θα είστε πάντα οι μπατλερ.
Καραγκιόζηδες θέλετε και απεργία...
Μέχρι και η Χρυσούλα από την Καθημερινή σας γαμάει.. με το γράφει ότι της δίνει ο Στράνης και οι λοιποί καλλιτέχνες του Χοιροστασίου που λέγεται ΕΛΠΕ.
Τι μπορείται να κάνεται ρε ξεφτιλισμένοι...
ΤΙΠΟΤΑ παλιολαμόγια!!!

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Αν εσύ πλύθηκες, αρωματίστηκες, πήρες την βαζελίνη, την απλωσες στο γνωστό σημείο και χωρίς ντροπή και ευθύνη απέναντι ...

1ον) στους γονείς που σου έδωσαν μια καλύτερη ζωή, και

2ον) απέναντι στα παιδιά σου που τους παραδίδεις μαθήματα υποταγής

φώναξες -γιατί με την συμπεριφορά σου και την αδιαφορία σου, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕΣ- να σου κάνουν ότι -πιθανά- σου έκαναν ...

ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
Άσε με να δώσω τις μάχες μου και αν χάσω τον πόλεμο να μπορώ να κυττάω τα παιδιά μου στα μάτια.

Θεωρώ πως οι χαρακτηρισμοί απευθύνονται σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμμία σχέση με τα συγκροτήματα και τη δουλειά που βγάζουμε. Όλοι μας!!

Δεν βάλαμε το χέρι στη τσέπη της εταιρείας και τσαμπουκά τα πήραμε. Ότι πληρωνόμαστε το διέπει μια Ε.Σ.Σ.Ε. Άρα το είχε συμφωνήσει ΚΑΙ η εταιρεία. Ξαφνικά θυμάται ότι όλα αυτά δεν ισχύουν ή είναι πολλά. Πόσα δίνει η Motor Oil; Γνωρίζεις; Τι πληρώνονται στα ξένα διυλιστήρια; Γνωρίζεις;

Δουλεύουμε σε μια χημική βιομηχανία και είμαστε όλοι μας βουτηγμένοι στα σκατά, με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Αν επιθυμεις πραγματικό διάλογο και αν θέλεις να μπορείς να πατήσεις κάπου ώστε στο μέλλον να διεκδικήσεις κι εσύ αυτά που σου στέρησαν ...

ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ!

Αν όχι, τότε σε παρακαλούμε, κάνε μας τη χάρη -τουλάχιστον- και μη μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.

Υ.Γ.
Επειδή όπως βλέπεις γράφω με ονοματεπώνυμο -γιατί αυτό έμαθα απο αυτούς που με μεγαλώσανε- θα επιθυμούσα (θα, λέω) την όποια άποψή σου να την εκφέρεις επώνυμα. Τώρα αν δεν μπορείς, ή ντρέπεσαι, γίνε τουλάχιστον κόσμιος σε κάποιον που σε φιλοξενεί.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΟΣ -ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ...
Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ._

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάγκουρα κόψε την κουλτούρα.
Βουλιάξατε την χώρα με τα στρογγυλέματα και τις πολιτισμένες (ορθογραφικά αποτυπωμένες) πουστιές σας...
Δεν ωφελεί η εθνικοφροσύνη σου γιατί είναι κούφια.
Τη αφήνεις στα παιδιά σου ρε διανοούμενε:΅μια χώρα διαλυμένη, μεγάλα λόγια και ένα τεράστιο χρέος, γιατί εσύ και οι όμοιοί σου είχατε ντερτια και αφεντικά λαθρέμπορους.
Παίρνεται 18 μισθούς και παριστάναται μέχρι χθες τους εργαζόμενους σε Α.Ε εισηγμένη στο Χ.Α
Ασε το παραμύθι των πολιτισμένων (που πληρώνουν οι απολίτιστοι)σας πήρανε χαμπάρι.
Υγ: Οι λαθρέμποροι τα αφεντικά των ΕΛΠΕ σας γαμάνε σήμερα με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και εσείς βέβαια παριστάνεται τα παγόνια...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ...ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.ΤΙ ΠΤΗΝΟ ΑΡΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ?ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΙΛΥΛΗΣΤΗΡΙΟ?ΑΝΑΤΡΕΞΕ ΣΤΟ 1993 ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΝΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Προσπαθώ -σου μιλάω ειλικρινά- να κρατήσω σε ένα επίπεδο τη συζήτηση από την πλευρά μου. Αν θέλεις να "μιλάμε"!
Γνωρίζεις, πολύ καλά, (ειδικά εσύ μιας και έχουμε "ξαναμιλήσει") ότι μπορώ να μιλήσω και εγώ "λιμανιώτικα", και μάλιστα "ωραία" να γελάσει το χειλάκι του κάθε πικραμένου εδώ μέσα.

Σταμάτα, λοιπόν να "γαμάς" τη κουβέντα! Την όποια κουβέντα!
Εσύ πυροβολάς συγκεκριμένα και γω βαράω έτσι. Τώρα αν αυτό το θεωρείς παλληκαροσύνη, τότε οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

Κουλτουριάρης δεν είμαι. Όχι τουλάχιστον όπως το εννοείς και όλοι καταλαβαίνουμε.
Επειδή φορολογούμαι στη πηγή του εισοδήματός μου, με το Ι.Κ.Α. και τους φόρους που έχω πληρώσει 25 χρόνια τώρα, μπορεί να έχω χτίσει και κάποιο σχολείο μόνος μου. Εγώ και πάρα πολλοί άλλοι σαν κι εμένα.

ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΜΕ Π Ο Τ Ε Κ Α Ν Ε Ν Α Ν!!!

Δεν βούλιαξα καμμία χώρα εγώ με στρογγυλοποιημένες πουστιές. Μάλλον ούτε και συ. Αυτά -αλλά και την οργή σου- να έχεις το θάρρος να τα λες και να την διοχετεύεις, σε αυτούς που θέλεις να τα πεις και που σίγουρα -ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ- ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!
Όλοι -μάλλον- καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις, αλλά εμάς ...
Δεν με ενδιαφέρει σε ποιούς αναφέρεσαι!

Την εθνικοφροσύνη και τις πατριωτικές αντιλήψεις τις έχω γραμμένες (μιας και τις έχω "μειωμένες") εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!! Αυτά στους βλάκες και στους ηλίθιους!!
Και μη με λογίζεις για τέτοιο!!!

Σέβομαι απεριόριστα τον πατέρα μου και την συγχωρεμένη τη μάνα μου, γιατί στερήθηκαν ΖΩΗ να με κάνουν καλύτερο από αυτούς ...
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
Και αυτό δεν θα μου το στερήσει κανένας! Γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!!!

Άνθρωπος της βάρδιας είμαι. Ξημεροβραδιάζομαι, σε εξαντλητικά 12ωρα πάρα πολλές φορές, να κρατηθούν όρθιες οι μονάδες, μαζί με άλλα παιδιά, βουτηγμένοι στα μαύρα και στα σκατά να βγουν οι εντολές που μας έρχονται.
Εσύ σε γάμο πας, τελειώνει 04:00 το πρωΐ το γλέντι και θέλεις 2 μερόνυχτα για να συνέλθεις.
Εγώ αυτού του ρολογιού του έχω γαμήσει το κέρατο. Πάσχα έχω να κάνω σπίτι μου 6 χρόνια τώρα. Γιορτές κάνουν οι κόρες μου στο σχολείο τους, αλλά "...μπαμπά ΔΕΝ ήσουνα εκεί να δεις την Δανάη". Μόνη της τις πάει, μόνη της τις φέρνει αυτή η ηρωΐδα που έχω πίσω.
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές ...
τι να σου λέω τώρα!

Οι "όμοιοί μου", λοιπόν, είναι σαν αυτό που σου περιέγραψα παραπάνω και σίγουρα όχι λαθρέμποροι. Με ντέρτια και καημούς, μπορεί! Άλλά άλλου είδους!!!

Παίρνω 17,8 μισθούς γιατί ...
ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ 2,5 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Ξσύ αν δούλευες στον μεγαλύτερο ενεργειακό όμιλο της χώρας, στη μόνη εταιρεία που κάνει επενδύσεις 2,5 δις € σε νέα έργα σήμερα, έργα που μερικοί από μας θα ξεκινήσουμε, με κινδύνους, με αναποδιές, πολλές φορές αψηφώντας σημαντικά πράγματα για την ασφάλειά μας,...
αρκεί να κρατηθεί η πουτάνα, ώστε...
να βγάλει η εταιρεία ? (αν σου πω πόσα μας είπαν στις παρουσιάσεις θα πας για βρούβες) €, ...
Ε! δεν θα διεκδικούσες και εσύ ένα μερίδιο από αυτά. Στη πλάτη τη δικιά σου, με την αγωνία σου βγήκαν.
ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ -ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ- Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΝΕ.
25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Δηλαδή, αν εσένα η εταιρεία σου θέλει, συμφωνεί, να σου δώσει κάτι παραπάνω γιατί έχει κέρδη βρε αδερφέ,...
εσύ θα της πεις όχι, δεν τα θέλω;
Πάει το αρνί στο λύκο και τον ρωτάει αν του αρέσει το κρέας;

Σταμάτα να τρως ότι σου σερβίρουν και προπαντών ...
Μη τα τρώς αμάσητα!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΟΥΚΥ είπε...

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΠΟ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΕΣ- ΚΥΡΙΑΚΕΣ -ΑΡΓΙΕΣ-ΠΑΣΧΑ- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- 25 ΜΑΡΤΙΟΥ- 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- Κ.Α. ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ.
ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΧΤΥΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ.
KAI NA ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΝΙΧΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΆΜΕΣΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛ. ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ξευτιλίζονται φίλε μου είναι αυτοί που τρώνε αμάσητα όσα τους μεταφέρονται από τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Σε κάποιους προφανώς τα κατάφερε η διοίκηση της εταιρίας οπου εργάζονται , ενω οι αγώνες τους δεν είχαν αποτέλεσμα ,και τους περάσαν την πεποίθηση πως οτι έκαναν το έκαναν για την οικονομία αυτού του τόπου . Μαθε λοιπόν οτι απο αυτα που ακούς αν ισχύουν τα μισα έχεις δικιο να μιλας αν παλι οχι τοτε να ξερεις οτι πρεπει να το βουλώνεις.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορείς να κατηγορείς τους εργαζομένους των ελπε επειδή η εταιρία έχει γιγαντωθεί μπορείς να κατηγορήσεις αυτόυς που επιθυμούν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα, από αυτούς που δημιουργούνται θέσεις ειδικά για να έχουν λόγο ύπαρξης μέσα στην εταιρία. Δεν μπορείς να κατηγορείς αυτόυς που σήμερα στη φουκουσιμα αποκαλεί όλος ο κόσμος ήρωες , αυτους που το 1993 εδωσαν τη ζωη τους , αυτούς που καθε μερα στερούνται αυτά που εσύ αποκαλείς δεδομένες κοινωνικές υποχρεώσεις , αυτούς που το άγχος τους μέχρι σήμερα δεν ήταν ο μισθός τους αλλά η ίδια τους η ζωή ( τέτοιος είναι ο χώρος).
Αυτούς που εσύ λες λαμογια έφτασαν σήμερα αυτή την εταιρία να γίνεται ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια στην Ευρώπη. Θα έπρεπε να ντρεπόσαστε εσύ και οι όμοιοι σου αλλά αυτό σε έμαθαν να κάνεις να προσπαθείς να υποβιβάσεις να ταπείνωσες κάποιους για να αποκτήσεις εσυ υπόσταση.