Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ξεκινάει η μετεγκατάσταση των γραφείων της ΕΛΠΕ από τον Ασπρόπυργο στο νέο κτίριο του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας και παρά τις άναρθρες κραυγές των συνδικαλιστών, ξεκινάει και ολοκληρώνεται εντός του Φεβρουαρίου η μετεγκατάσταση της Διοίκησης και άλλων υπηρεσιών, στο νέο κτίριο του Αμαρουσίου, ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STIS SOBARES ETAIRIES KOYMANTO KANEI PANTA O MEGALOMETOXOS KAI H DIOIKHSH !
POTE OI SINDIKALISTES !

Ανώνυμος είπε...

28-01-2010
ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Πόσοι από εσάς γνωρίζατε πως η συνέχιση της λειτουργίας του Σωματείου, εξαρτάται από το αν η σημερινή διοίκηση του, παραμείνει εκεί που είναι; Εμείς πάντως δεν το ξέραμε και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συντάκτη της ανακοίνωσης της κομματικής παράταξης που συμμετέχει αποφασιστικά σε αυτή. Ποιος άλλος γνωρίζει πως σε περίπτωση που γίνουν εκλογές η θητεία του νέου ΔΣ που θα προκύψει από αυτές, θα είναι 8μηνης διαρκείας; Αυτό μάλλον θα αποτελεί δικλίδα ασφαλείας για τυχόν «εσφαλμένες» επιλογές των συναδέλφων που ψήφισαν και που πρέπει να διορθωθούν. Ένα μεγάλο συγνώμη λοιπόν που ούτε αυτό το γνωρίζαμε αλλά ας είναι καλά αυτοί που υπάρχουν για να μας διδάσκουν αλλά και για να διοικούν μόνιμα και ελεώ Θεού.
Τα αστεία και τα ψέματα τελείωσαν συνάδελφοι. Η καλύτερη απάντηση στο φλέγων ερώτημα για το αν υπάρχει κρίση ή όχι στο Σωματείο μας, δόθηκε με την εν λόγω ανακοίνωση της 27 του Γενάρη. Όσο κι αν οι κύριοι αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν ποικιλοτρόπως περί του αντιθέτου, η σύγχυση, η αμετροέπεια και η έκδηλη αγωνία περί του πολιτικού τους μέλλοντος, είναι εξόφθαλμα φανερή. Με τη δική τους αλόγιστη λογική, Σωματείο χωρίς τη δική τους καθοδήγηση δεν υπάρχει. Με τη δική τους αλόγιστη λογική η 3ετης θητεία ισχύει μόνο για αυτούς ενώ για τους υπολοίπους το 8μηνο αρκεί. Παραβλέπουν κεκτημένα δικαιώματα, καταργούν αξιοκρατικά κριτήρια, τάζουν και εμπαίζουν. Προσπαθούν μέσα σε ένα τρίμηνο να αναιρέσουν οτιδήποτε θυμίζει την πλέον αποκεντρωτική διοίκηση του Σωματείου μας, που επί 2 χρόνια προσπάθησε να επαναφέρει τη λογική της συναίνεσης, της συνεργασίας και αποδεδειγμένα το κατάφερε. Πόσο λοιπόν θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις αλαζονείας, ρεβανσισμού και απαξίωσης; Πόσο θα συνεχίσουμε να συντηρούμε αυτοκρατορικές νοοτροπίες, ανταποδοτικές πρακτικές και εκδουλευτικούς μηχανισμούς; Η απάντηση έρχεται εύκολα και αβίαστα στα χείλη του καθένα από όλους εμάς. ΚΑΘΟΛΟΥ συνάδελφοι και η κάλπη που θα στηθεί στις 1 και 2 του Φεβρουαρίου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία, όχι για να εγκαταλείψουν οι γνωστοί κύριοι τις θέσεις της εξουσίας, αλλά για να γίνει πλέον αντιληπτό στο καθένα πως οι εποχές της αυθαιρεσίας τους, έλαβαν επιτελούς, ΤΕΛΟΣ. Ποτέ δεν υπήρξαμε τόσο ρομαντικοί έτσι ώστε να θεωρήσουμε πως μια τυχόν καταψήφιση του απολογισμού θα αρκούσε έτσι ώστε να εγκαταλείψουν, θώκους, αποστάτες και προστατευόμενους στο έλεος της κρίσης των συναδέλφων. Θα γαντζωθούν με νύχια και με δόντια στις καρέκλες τους εξαντλώντας το 8μηνο τους και θα συνεχίζουν να ελπίζουν πως ο Θεός είναι τελικά δικομματικός και όχι τριαδικός. Ίσως τελικά αυτοί να είναι και οι πρώτοι και μοναδικοί που θα κάνουν πράξη το θρυλικό 8μηνο. Να το χαρείτε όσο μπορείτε.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά και διάφορα φαιδρά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την ΕΛΚΕ. Διαλύθηκε ακούμε, σκόρπισε και εγκαταλείφθηκε. Πως ένα ωραίο παραμύθι απλά τελείωσε και το ωραίο βασιλόπουλο του βορρά παντρεύτηκε τη πριγκίπισσα των ονείρων του. Καλό λοιπόν το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο. Η ΕΛΚΕ είναι εδώ. Πιο δυνατή από ποτέ, πιο έμπειρη και πιο αποφασιστική. Η ΕΛΚΕ υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτό για ένα και μόνο λόγο. Δεν θα τη βρεις γραμμένη σε κανένα «νηολόγιο» κατευθυνόμενου κομματικού συνδικαλισμού. Δεν θα τη βρεις σε καμία ατζέντα κανενός γραβατοφόρου νεοφώτιστου γιάπη. Δεν θα τη βρεις παρά μόνο αν κοιτάξεις εκεί που μερικοί δεν θέλουν να σκεφτείς καν. Η ΕΛΚΕ βρίσκεται μέσα στη συνείδηση σου συνάδελφε, βαθιά μες στη ψυχή σου και θα πάψει να υφίσταται μόνο αν ξεφύγει από εκεί. Είναι αυτή η κρυφή σου σκέψη και ελπίδα, αυτό το τόσο όμορφο και φωτεινό που όλοι μας φυλάμε μα δυστυχώς φοβόμαστε να ακούσουμε. Να λοιπόν η ευκαιρία για όλους μας. Ας αφήσουμε επιτέλους αυτή μας την ελπίδα να βγει και να δώσουμε ένα τέλος σε ότι, τόσο καιρό τώρα μας κρατάει πίσω. Το ΟΧΙ που θα πούμε δεν θα έχει να κάνει με απολογισμούς οικονομικούς ή διοικητικούς. Το ΟΧΙ που θα πούμε στις 1 και 2 του Φλεβάρη, έχει να κάνει με τη διάθεση μας να ανατρέψουμε πρακτικές και τακτικές σάπιες έτσι ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε από την αρχή συνδικαλισμό με αρχές, εμπιστοσύνη και σεβασμό.
Η ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ, καλεί όλα τα μέλη και φίλους της όπως και όλους τους απλούς συναδέλφους, να συμμετέχουν στις εκλογές 1 και 2 Φλεβάρη σε όλα τα συγκροτήματα και να καταψηφίσουν τους απολογισμούς.
ΟΧΙ στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό σημαίνει
ΟΧΙ στη συνδιαλλαγή
ΟΧΙ στις στείρες πρακτικές
ΟΧΙ στην αλαζονεία
Για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να πούμε,
ΝΑΙ στην ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά στις 21 Γενάρη με το δικαστήριο ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ;
Τσιμουδιά η ΠΑΣΚΕΔΑΚΕ;;;
Τουμπεκί ο Αλέξης και ο Δικηγόρος Πετρόπουλος;;;
Γιο-γιο τους έκανε η Πρόεδρος του Δικαστηρίου;;;
Ε ρε γλέντια και όπου να είναι βγαίνει κι η απόφαση....
Άντε αγύρτες... το θαύμα σας τελικά τρείς μέρες κράτησε...

Ανώνυμος είπε...

th na poyne twra den toys vlepeis san vregmenes gates einai!geia soy aleksh me ton kolhto soy

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA AYTOS O 8EOFILHS EINAI APEXTOS! VRIZEI OPOY VRE8EI K OPOY STA8EI TON ALEIFERH! KALA EXEI TOSH DYNAMH AYTOS EKEI STA V.E.E POY KANEI ETSI O STAYRAKAS?K TO LEW AYTO GIATI STHN PYRASFALEIA V.E.A TON MONO POY EVRIZE HTAN TON ALEIFERH POY TON AN8ROPO DEN TON KSEROYME KIOLAS ARE MIXA ME TH SYNERGAZESE! STIS 3 TOY MHNA DEN 8A KSEROYME POY NA KRYFTOYME ME AYTON DIPLA SOY TO APOTELESMA TO VLEPW 70/30.GEIA SOY STAYRAKA MEGALE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA AYTOS O 8EOFILHS EINAI APEXTOS! VRIZEI OPOY VRE8EI K OPOY STA8EI TON ALEIFERH! KALA EXEI TOSH DYNAMH AYTOS EKEI STA V.E.E POY KANEI ETSI O STAYRAKAS?K TO LEW AYTO GIATI STHN PYRASFALEIA V.E.A TON MONO POY EVRIZE HTAN TON ALEIFERH POY TON AN8ROPO DEN TON KSEROYME KIOLAS ARE MIXA ME TH SYNERGAZESE! STIS 3 TOY MHNA DEN 8A KSEROYME POY NA KRYFTOYME ME AYTON DIPLA SOY TO APOTELESMA TO VLEPW 70/30.GEIA SOY STAYRAKA MEGALE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε ο αλειφερης ειναι ο γνωστος αποφοιτος δημοτικου που εβγαλε ανακοινωση η πασκε οταν πηρε προαγωγη...που να θυνμασαι εσυ......βεβαια εσυ ανηκεις στην ελκε και θυμασαι οτι σε συμφερει..δεν ειναι παντα του αι γιαννιου..αντε τωρα στα λαγουμια σας γιουσουφακια του ξανθου...τωρα βεβαια εγινε τσιρακι του καγιεν με το αζημιωτο!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε ασχετο χανουμακι του θωμα....στις 21 ιανουαριου ο προεδρος του δικαστηριου συνεστησε ψυχραιμια στον θωμα που κατεθεσε ως μαρτυρας και αυτοσυγκρατηση γιατι ο φανατισμος δεν κανει καλο...του ειπε κατι για πρακτικα και αυτος ψελλισε οτι δεν ξερει αν κρατουν πρακτικα στο σωματειο!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!μιλησε ακομη για πραξικοπημα και τον ρωτησε η εδρα εαν θα αλλαζε με το να γινονταν η ψηφοφορια μετα!!!!!!!!ειπε δεν ξερω!!!!ο ξανθος αρχηγος της εξωδικης παραταξης ηταν παλι απων απο το δικαστηριο και παρων στο δ.σ. της εταιρειας!
Υ.Γ. ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ.....ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ΅ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ 8 ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΥΡΕΥΩ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΟ΅

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδια η ελκε διαλυθηκε...τι βγαζει ανακοινωσεις...αφου ο προεδρος της την διαλυσε....εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια...η ελλειψη αστακου στον οργανισμο προκαλει συγχυση!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

29/01/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τις τελευταίες μέρες έχουμε έναν καταιγισμό ανακοινώσεων που θέλουν να δημιουργήσουν την αίσθηση της πλήρους αποσύνθεσης του θεσμού.
Τελικά έχουν καταλάβει οι συνάδελφοι που «ηγούνται» αυτών των παρατάξεων τι κάνουν;
Γιατί όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλουν, δεν τα έπραξαν όταν ήταν οι ίδιοι για δύο χρόνια στο Προεδρείο του ΠΣΕΕΠ ;
Έχουν απάντηση στο ότι καλούν τους συναδέλφους να καταψηφίσουν τον απολογισμό του έτους που διανύσαμε, ενώ είχαν την ευθύνη 9 μηνών το 2009;
Υπάρχει απάντηση στο ότι σήμερα σε δημόσιες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θα συνεργαστούν με κανέναν που σήμερα βρίσκεται στο Προεδρείο;
Μπορούν να εξηγήσουν στους εργαζόμενους τι εννοούν όταν λένε ΟΧΙ στην διασφάλιση της συλλογικότητας και τη συνοχή;
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Μόνο μια εξήγηση υπάρχει σε όλα αυτά. Φαίνεται ότι «άφησαν στη μέση» το έργο που τους είχε ανατεθεί, αλλιώς πώς να εξηγηθεί ότι ζητούν από τους εργαζόμενους να αποφασίσουν : εμείς ή το χάος.
Στις 1 και 2 Φεβρουαρίου ζητούμε από τους εργαζόμενους να στηρίξουν το θεσμό. Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσετε για τις παρατάξεις και τα πρόσωπα που πρέπει να εκλεγούν, έχει αποδειχθεί ότι γνωρίζετε καλύτερα από όλους μας.


ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

BENEAS GEORGIOS είπε...

Εσύ που μιλάς για τους τίτλους σπουδών του Αλειφέρη, δεν έρχεσαι να μου δείξεις τους τίτλους των ΓΕΒ, των άλλων προϊσταμένων, αλλά και του φίλου σου του Θεοφίλη που πήρε την θέση που πήρε και έφυγε όπως έφυγε;;;;

Βιβλίο θα γράψωωωωωωωω

Ανώνυμος είπε...

οποτε θελεις μπενεα να σου δειξω τους τιτλους σπουδων τους αλλα να μου φερεις και εσυ τους τιτλους σπουδων απο την ρουμανια του συνδικαλιστικου σου μεντορα και προισταμενου σου στην πυρασφαλεια του πεππα....τελειωσαν μπενεα τα παιχνιδια θα παιξουμε το παιχνιδι οπως και οποτε γουσταρεις...εχουμε ακομη εγκυκλοπαιδεια θα ανοιξουμε με τα επιτευγματα των κολλητων σου ενιαιων καλαμοκαβαλαρηδων....πιστευψε με θα εκπλαγεις ακομη και εσυ...δεν σου τα εχουν πει ολα...

Ανώνυμος είπε...

ρε μπενεα πρεπει να σας τον εχει καρφωσει καλα ο θεοφιλης για αυτο ασχολειστε...καλοφαγωτη η λασπη που πετας....

Ανώνυμος είπε...

th einai ayta ta pragmata pali me synadelfoys ta valate? poso mikrh k ponemenei eisaste!RE KATANTIA THS DAK-DAKE DEN KSERH O STAYRAKAS PWS NA PARAMH8IASH TON KOSMO STHN ELEYSINA K VAZEI TA TSIRAKIA NA VREIZOYN TOYS SYNADELFOYS.ERE PONOS!

Ανώνυμος είπε...

πονο δεν εχουμε εμεις φερεφωνο του καγιεν..εσεις εχετε πονο και μαλιστα μεγαλο που ασχολειστε με τον σταυρακα...οταν λασπολογειτε εσεις απεναντι σε αλλους συναδελφους ειναι ολα καλα...απο εδω και περα δεν θα πεφτει τιποτα κατω γιουσουφακια του ξανθου νικολοπουλου....η ελευσινα δεν παραμυθιαζεται ξερει ποιοι της αρνηθηκαν την ιση εκπροσωπηση και εναντιωθηκαν στην επενδυση προτεινοντας να γινει στις βεθ...ξερει ποιοι καταψηφισαν την εξομοιωση των μισθων της ελεσινας με τον υπολοιπο ομιλο και ποιο τεμαχισαν την προυπηρεσια των νεων...ο ξανθος παπαστρουμφ με τα ενιαια στρουμφακια του....
Υ.Γ.ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΒΕΕ?...ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ......ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΗ ΝΕΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

megale eisai ektos topoy k xronoy !vgale thn tsimpa apo ta matia soyyyyyy!!!!

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε θα την βγαλω την τσιμπλα απο τα ματια μου οταν βγαλεις και εσυ τα ενιαια μυωπικα γυαλια....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΣΑΣ ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΑΙΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΤΡΑΒΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΡΑΣΣΟΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΟΙ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ
(ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΜΟΔΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΣΕΕΠ....ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΣΕΕΠ: Αποτελέσματα ψηφοφορίας απολογισμου
Τα αποτελέσματα για τον διοικητικό απολογισμό του ΠΣΕΕΠ έχουν ως ακολούθως:

2010 ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΒΕΑ 497 443
ΒΕΕ 254 121
ΒΕΘ 148 291
ΣΥΝΟΛΟ 899 855

Υπενθυμίζεται ότι τα περυσινά αποτελέσματα είχαν ως εξής:
2009 ΝΑΙ ΟΧΙ
ΒΕΑ 458 375
ΒΕΕ 178 143
ΒΕΘ 331 50
ΣΥΝΟΛΟ 967 568