Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

"Πίσω από τον πίνακα" το νέο βιβλίο της Σμαραγδής Κουτσοπέτρου!!!


Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΝ" το βιβλίο της Σμαραγδής Κουτσοπέτρου "Πίσω από τον πίνακα". Είναι ένα βιβλίο που απαίτησε πολύ κόπο και αγάπη για να λάβει σάρκα και οστά. Είναι το δεύτερο κατά σειρά έργο της συγγραφέως μετά τη συνταξιοδότησή της από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το πρώτο βιβλίο είχε τον τίτλο: Ανάληψη το χωριό μου, ήθη, έθιμα, δοξασίες, παραδόσεις (1960 - 1974)
Το μυθιστόρημα της Σμαραγδής Κουτσοπέτρου ήρθε για να κατακτήσει τις καρδιές των αναγνωστών του. Η Ρουμπίνη, η ηρωίδα του βιβλίου, γεννήθηκε μέσα από τις κιτρινισμένες σελίδες ενός ημερολογίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η συγγραφέας, μέσα στον αναβρασμό της περιόδου της Μεταπολίτευσης. Είναι μια αληθινή ιστορία γεμάτη νοσταλγία και μνήμες παλιοκαιρινές, εμπλουτισμένη με στοιχεία φανταστικά που υπηρετούν, με μαεστρία, την συναρπαστική πλοκή της.
Για να προμηθευτείτε το βιβλίο με ταχυμεταφορά στο σπίτι σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα των εκδόσεων: 2721077002 - 6946096502 και να συνεννοηθείτε με την κυρία Κατέρη Βασιλική. Η τιμή του βιβλίου είναι 12€












Δεν υπάρχουν σχόλια: