Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Δείπνο στην KOOC taverna secrets του Costa Navarino!!!


Πέρα από ένας προορισμός διακοπών υψηλού επιπέδου, η Costa Navarino έχει εξελιχτεί και σε σημαντικό προορισμό γευστικών απολαύσεων.
Το τουριστικό συγκρότημα της Μεσσηνίας είναι ίσως η πλέον ηχηρή απάντηση στο πως ένας οραματιστής επιχειρηματίας μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες και να αναδείξει τον τόπο καταγωγής του. 
Ακριβώς αυτό έκανε ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος με τα δύο μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, το πιο family friendly The Westin Resort Costa Navarino και το πιο exclusive The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino καθώς και με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις και τις αμέτρητες παροχές μέσα σε αυτά, επενδύοντας σε τομείς που μπορούν να βοηθήσουν στην οικονομική ανάπτυξη μιας περιοχής.
Η «Costa Navarino», όπως εύκολα διαπιστώνει ο επισκέπτης, υπηρετεί την περιοχή με την υποδειγματική διαχείριση του περιβάλλοντος και με το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών που προσφέρει.
Με εφαλτήριο αυτά τα δύο στοιχεία, η Costa Navarino έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς μοχλούς ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού κι έχει βάλει τη Μεσσηνία στον διεθνή τουριστικό χάρτη ως προορισμό αξιώσεων.
Υπάρχει όμως και άλλος ένας εξίσου σημαντικός τομέας τον οποίο υπηρετεί το τουριστικό συγκρότημα, που δεν είναι άλλος από την υψηλή γαστρονομία. Η «Costa Navarino» αποτελεί από μόνη της έναν γευστικό προορισμό αξιώσεων, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων που παράγει η Μεσσηνία και στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών εστίασης από τους εστιάτορες της περιοχής.
Ο επισκέπτης έχει πολλές επιλογές σε αυτόν τον τομέα. Εμείς στην τελευταία μας επίσκεψη επιλέξαμε για το δείπνο μας την KOOC taverna secrets. Το καλό φαγητό σε συνδυασμό φυσικά με ένα περιβάλλον που υποστηρίζει γενικά την ποιότητα δεν πρόκειται να αφήσει αδιάφορους όσους έρθουν ως εδώ. Σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο φαγητού μέσα στη μικρή αυλή, τυλιγμένη από πράσινο και πέργκολες, και με εξαιρετικές πρώτες ύλες, πολλές από τις οποίες προέρχονται από κτήματα που ανήκουν στο συγκρότημα, θα απολαύσετε πιάτα που αποπνέουν έντονη αίσθηση Ελλάδας παρότι μερικές φορές λοξοκοιτούν και προς τον διεθνή χώρο. Η εξυπηρέτηση είναι κορυφαία, το περιβάλλον φιλικότατο, οι εργαζόμενοι ευγενέστατοι και το φαγητό τρώγεται ευχάριστα χωρίς να σου δημιουργεί την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα και τη γεύση του. Όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσεις το κάνεις με μια αίσθηση πληρότητας και χωρίς το παραμικρό βάρος στο στομάχι.
Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά μας οι οποίες εν μέρει αποδίδουν το απολαυστικό δείπνο!











































































Δεν υπάρχουν σχόλια: