Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Επισκεφθήκαμε το Βυζαντινό Παλάτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!


Επισκεφθήκαμε το "Βυζαντινό Παλάτι" της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών!
Χαιρόμαστε με τη χαρά των φιλάθλων της ομάδας αναπολώντας από πόσες συμπληγάδες πέρασε και αυτό το μεγαλόπνοο έργο, όπως όλα τα μεγάλα έργα στον τόπο μας.
Δεν κρύβουμε τη λύπη μας για το αντίστοιχο εγχείρημα της ομάδας μας, του Παναθηναϊκού, που δεν είχε αίσιο τέλος…
Ο αγώνας της ΑΕΚ ξεκίνησε το 2011 όταν ο τότε Πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης παρουσίασε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής το πλάνο για το μεγάλο έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πλάνο της ΑΕΚ για τη Νέα Φιλαδέλφεια άκουσαν τότε τα μέλη της Επιτροπής πλην των εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Είχα γράψει και τότε εδώ: Ευχή μας να μην κολλήσει το έργο όπως την πρώτη φορά και να μην εισπράξουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τις κοροϊδίες και την απογοήτευση που φάγαμε με τη σέσουλα εμείς στον Παναθηναϊκό, από Πολιτικούς, Διοίκηση της ομάδας και Οι(κωλο)γους χαβαλέδες…
Όταν έγινε η τελετή παρουσίασης είχα γράψει εδώ: Εύχομαι στην ΑΕΚ να επιτύχει ότι δεν πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Δηλώνω συγκλονισμένος από τη σημερινή τελετή παρουσίασης στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και εύχομαι αίσιο τέλος στο σπουδαίο εγχείρημα!
Η ΑΕΚ κλείνει 95 χρόνια ζωής. Είναι μία πορεία απόλυτα συνυφασμένη με την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, την οποία έκανε γνωστή διεθνώς με τη συμμετοχή της στο αθλητικό γίγνεσθαι. Αυτά τα 95 χρόνια κύλησαν με πολλές συγκινήσεις, με χαρές και λύπες. Οι φίλαθλοι ήταν πάντα κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους, γιατί γι’ αυτούς η ΑΕΚ δεν είναι σημαία ευκαιρίας, είναι πάνω απ’ όλα ιδέα που παραπέμπει στον ξεριζωμένο ελληνισμό της Ανατολής. Η ΑΕΚ, η ομάδα της καρδιάς τους, επιστρέφει σύντομα και οριστικά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χωρίς φανφαρονισμούς και μεγάλες κουβέντες θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες της ομάδας, με γνώμονα πάντοτε το κοινό συμφέρον της Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ.












































Δεν υπάρχουν σχόλια: