Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ένα καινούργιο απορριματοφόρο το χρόνο χάνουμε στο Χαϊδάρι!!!


Ένα καινούργιο απορριματοφόρο το χρόνο χάνουμε στο Χαϊδάρι τα τελευταία χρόνια, τη στιγμή που τα σκουπίδια ίσως και να ξεπερνούν σε ύψος το Ποικίλο όρος...
Θα μου πείτε, μα πως γίνεται αυτό;
Γίνεται και παραγίνεται. Με την αριστερά στο γκουβέρνο όλα γίνονται!
Παρακολουθήστε τον συλλογισμό μου:
Πριν από χρόνια ο δήμος εισέπραττε ενοίκια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο από τον "Λόφο", τη "Γιορτή", το "Περίπτερο", το "Αίθριο" το "Ιστορικό" και το "Θεαθήναι".
Με τη σημερινή δημοτική αρχή έχει πάψει να εισπράττει από το "Αίθριο", το "Ιστορικό", και το "Θεαθήναι", ενώ έχουν μειωθεί και τα έσοδα από τα υπόλοιπα. (Δεν είναι του παρόντος να μπούμε σε συγκρίσεις ενοικίων μεταξύ αυτών και άλλων ακινήτων που κατέχουν ιδιώτες στην πόλη...)
Εκτός λοιπόν από το να μην εισπράττονται ενοίκια, απαξιώνονται και οι συγκεκριμένοι χώροι... (Και γιατί να τους ενδιαφέρει άλλωστε αφού όλα τα βρήκαν έτοιμα και τίποτα δεν έφτιαξαν;) Αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Αντί να ψάξουν τρόπους επιδοτούμενης χρηματοδότησης (Ευρωπαϊκά προγράμματα), πήγαν και δανείστηκαν υποθηκεύοντας το μέλλον του δήμου, για να αγοράσουν τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές καινούργια απορριματοφόρα και να φωτογραφίζονται εμπρός τους.
Απορριματοφόρα, που θα μπορούσαν να έχουν, αγοράζοντας ένα καθ' έτος, με τα έσοδα των ενοικίων από τα δημοτικά καταστήματα που προανέφερα...
Είναι μια υπεραπλουστευμένη προσέγγιση χωρίς νούμερα και πολλαπλασιασμούς, για να το καταλάβουν και οι πιο αδαείς...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Υποθετικό είναι το σενάριο που έγραψα, αλλά πράγματι τα χρήματα αυτά επαρκούσαν και για δεύτερο, ίσως και κάτι παραπάνω!!!!!

Unknown είπε...

Ξεχάσατε να αναφέρετε και τα 4 Μνημόνια που ψήφισε

BENEAS GEORGIOS είπε...

Τα μνημόνια ισχύουν και για το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και για τη ΚΑΛΑΜΑΤΑ και για την ΜΕΣΣΗΝΗ... αλλά εκεί τα έργα των δημοτικών αρχών είναι πρωτόγνωρα αγαπητέ Αντώνη.
Εδώ οι ιδεοληψίες τους δεν επιτρέπουν παραγωγή έργου... για να μην πω ότι σκοπίμως υποβαθμίζουν την πόλη για να λένε πόσο κακός είναι ο καπιταλισμός!!!!!

Unknown είπε...

..ο κόσμος θα μαυρίσει και τα 3 μεγάλα μνημονιακά κόμματα αυτή τη φορά..
για τον δήμο μας πρέπει να ξέρετε ότι οι υπάλληλοι δίνουν μάχη κάθε μέρα..
καλό είναι να ανεβείτε να δείτε και κανα δημοτικό συμβούλιο διότι απέχετε χρόνια και
δεν σας τα έχουνε πεί καλά, ή δεν τα ακούτε καλά.. Καλή Επιτυχία Βασιλική!!!

Ανώνυμος είπε...

@ antwnis selekos... πρέπει να ξέρετε ότι οι υπάλληλοι δίνουν μάχη κάθε μέρα...να προσέχουν οι υπάλληλοι να μην σκίσουν κανα καλτσον από τον πολύ αγώνα. Ας είναι καλά η Διαύγεια που τα βγάζει φόρα παρτίδα και το κορόϊδο ο δημότης που σας ταϊζει με τους φόρους τους αντί να μπουκάρει κα να σας δώσει αυτό που σας αξίζει

Unknown είπε...

..Ανώνυμος.. ποιός είσαι εσυ ρε που θα μας κάνεις και υποδείξεις; Ενταγμένε!
όλοι μας υποφέρουμε από τα 3 μασονοκόμματα του κερατά, πλάκα μας κάνεις..;