Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Αυτό που συμβαίνει στη Λ. Αθηνών & Γ. Παπανδρέου στο Δάσος πρέπει να σταματήσει!!!


Καλές είναι οι συζητήσεις για τις κυκλοφοριακές μελέτες στο Χαϊδάρι, αλλά ας αρχίσουμε από τα πιο απλά.
Αυτό που γίνεται τις τελευταίες δεκαετίες στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών με την Κύπρου και τη Γεωργίου Παπανδρέου πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.
Τα τελευταία χρόνια ο κυκλοφοριακός φόρτος σε αυτόν τον οδικό κόμβο της πόλης έχει αυξηθεί υπέρμετρα και οι κάτοικοι των Κουνελίων και του Δάσους ρισκάρουν καθημερινά για να τον διαβούν, χώρια ότι ο χρόνος αναμονής τους στα φανάρια αυξάνει αφού κλείνει η διασταύρωση.
Οι υλικές ζημιές από τις σχεδόν καθημερινές συγκρούσεις, οι στεναχώριες, τα έξοδα, οι διαπληκτισμοί και οι χαμένες εργατοώρες είναι ανυπολόγιστες.
Ας απευθυνθεί ο Δήμος στις αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε να μην ανάβει ταυτόχρονα το πράσινο στην Κύπρου και στην Παπανδρέου και να ρυθμιστούν τα φανάρια όπως στη διασταύρωση στο Παλατάκι.
Ο συμπολίτης μας κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, πρώην διοικητής της τροχαίας και Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τον οποίον σε χρόνο ανύποπτο έχω μιλήσει, θα μπορούσε να έχει παρέμβει εάν κάποιοι από τον δήμο που αδιαφορούν τού το είχαν ζητήσει.
Μια υπηρεσιακή - προσωπική παρέμβαση από τους δημοτικούς άρχοντες δεν κοστίζει τίποτα, ενώ ΟΛΟΙ οι διερχόμενοι από εκεί θα το εκτιμήσουν!

Βασιλική (Βίκυ) Μπενέα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Συνδυασμό Χαϊδάρι ξανά του Βαγγέλη Ντηνιακού





Δεν υπάρχουν σχόλια: