Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ο Συμεών Χατίνογλου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Παλαιό Φάληρο!!!


Ένας εξαίρετος συνάδελφος στα Ελληνικά Πετρέλαια, ο Συμεών Χατίνογλου, με την ανακοίνωση που ακολουθεί γνωστοποιεί την κάθοδό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, με τον συνδυασμό "ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Νέο ξεκίνημα" του Στέλιου Κατσέλη.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Αγαπητές Συνδημότισσες
Αγαπητοί Συνδημότες
Έχω την τιμή και την χαρά να στελεχώνω το ψηφοδέλτιο του πολύ καλού φίλου και υποψήφιου Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, του Στέλιου Κατσέλη. Οι λόγοι που πήρα αυτή την απόφαση δεν είναι πολλοί, είναι όμως σημαντικοί.
• Η εμμονή του για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που να στελεχώνεται από νέους, παραγωγικούς αξιοπρεπείς και άμεμπτους ανθρώπους της γενιάς του.
• Η δοκιμασμένη ηθική και αποτελεσματικότητά του σε οποιαδήποτε αποστολή κι αν του ανατέθηκε.
• Το γεγονός ότι επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη. Πρέπει χωρίς τυμπανοκρουσίες, με μεθοδικότητα και συστηματικότητα και πνεύμα ομαδικό να εργαστούμε για το Παλαιό Φάληρο
Η υποψηφιότητα μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Ως ενεργός πολίτης , που μάχεται, διεκδικεί, οραματίζεται, στοχεύει, ασχολούμαι από πολύ παλιά με τα κοινά, τιμώντας με, με τη ψήφο σας και εκλέγοντας με Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου αλλά και τα συλλογικά, έχοντας ως σκοπό τη βελτίωση της ζωής του κοινωνικού συνόλου.
Αυτοδημιούργητος με μεγάλη εμπειρία στη λήψη αποφάσεων και την επίλυση προβλημάτων, θέλω πραγματικά να προσφέρω και να ενισχύσω την αποτελεσματικότητα των δράσεων του Δήμου και να συμβάλλω ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του οράματος του Στέλιου Κατσέλη για την πόλη μας.
Για αυτό δηλώνω "παρών" στο προσκλητήριο του Στέλιου Κατσέλη για ένα -Νέο ξεκίνημα- στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας που θα μετριέται με έργα και πράξεις.
Φίλες και φίλοι,
Στο πλαίσιο αυτό, με ιδιαίτερη τιμή, εκθέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς, εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους του συνδυασμού μας "Παλαιό Φάληρο - Νέο Ξεκίνημα".


Ο υποψήφιος δημάρχος Παλαιού Φαλήρου Στέλιος Κατσέλης δήλωσε:

Ο Συμεών Χατίνογλου, συνειδητοποιημένος κι αποφασισμένος, μου πρότεινε ο ίδιος τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο "ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - Νέο Ξεκίνημα", γεγονός που αποκτά ξεχωριστή αξία και με τιμάει ιδιαίτερα.
Δημότης της πόλης, με διαμονή στην Αμφιθέα, είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος συναφούς μεταπτυχιακού τίτλου, ενώ παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του -επί 26 χρόνια- από θέσεις ευθύνης στα Ελληνικά Πετρέλαια. Με αναλυτική σκέψη, τεχνοκρατική προσέγγιση των πραγμάτων και συγχρόνως, με οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση κι ευαισθησία, είναι σε θέση να αναβαθμίσει τη διοίκηση του Δήμου.
Σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.
Χρόνια σου πολλά, Συμεών!
Σ' ευχαριστώ και καλή επιτυχία!


Ο Συμεών Χατίνογλου ευχαριστεί:

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον υποψήφιο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Στέλιο Κατσέλη για την εμπιστοσύνη και τα θερμά λόγια με τα οποία ανήγγειλε την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό του ΠΑΛΑΙΟΥ Φαλήρου - Νέο Ξεκίνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: