Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ο Οφθαλμίδης υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής!!!


Στο Χαϊδάρι συναντήσαμε σήμερα τον Παναγιώτη Οφθαλμίδη και μας επιβεβαίωσε ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Ως γνωστόν η Περιφέρεια Αττικής διαιρείται σε οκτώ περιφερειακές ενότητες: Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Νήσων Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής.
Ο Δυτικός τομέας Αθηνών απαρτίζεται από τους Δήμους: Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.





Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων και ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα - Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής» που ως στόχο έχει την ανανέωση του συνδικαλιστικού κινήματος, στρέφοντας τα πυρά της στην υπάρχουσα δομή της ΓΣΕΕ.







Σε έντονο προεκλογικό ρυθμό βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία το τελευταίο διάστημα, έχοντας επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην επιλογή των κατάλληλων προσώπων στις Περιφέρειες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Ελάχιστες περιπτώσεις υποψηφίων δεν έχουν «κλειδώσει», με τους κομματικούς παράγοντες να κάνουν τις τελευταίες επαφές και «ζυμώσεις» προκειμένου να καταλήξουν στις τελικές αποφάσεις και να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για όλη την Ελλάδα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, η νυν περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, όπως όλα δείχνουν, θα είναι εκ νέου υποψήφια, καθώς δέχεται τις ανάλογες πιέσεις από Μαξίμου και Κουμουνδούρου, έχοντας ως βασικό της αντίπαλο τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία και πάνω του «πέφτει» ιδιαίτερο βάρος, καθώς η νίκη στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί ένα διαχρονικό στοίχημα για την κεντροδεξιά παράταξη.
Όπως σχολιάζουν από την Πειραιώς, «η μαχητικότητα και το ενωτικό πνεύμα του Γιώργου Πατούλη θα οδηγήσει σε μεγάλη νίκη της Ν.Δ.». Ο πρώην νομάρχης Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε και αυτός την υποψηφιότητά του, έχοντας τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. και πολλών στελεχών του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: