Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Αύριο με την Κυριακάτικη Δημοκρατία!!!


ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Έχω την τιμή να σας ενημερώσω ότι την ερχόμενη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα δοθεί το νέο μου βιβλίο με τίτλο «Κ.Κ.Ε. 1918-2018, Η Ιστορία του Κομμουνισμού στην Ελλάδα». Πρόκειται για μία ενδελεχή μου έρευνα στην ιστορία, την πορεία, τους πρωταγωνιστές, τις μεγάλες στιγμές και τα εγκλήματα του Κόμματος αυτού, που συμβαδίζει με την παρουσία του Κομμουνιστικού Κινήματος στον Ελλαδικό χώρο.

Είναι μία μελέτη που ολοκλήρωσα στα μέσα Οκτωβρίου 2018, μέσα από πλήθος πηγών (όπως θα διαπιστώσετε) και μαρτυριών από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, με μόνη διάθεση την προβολή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Συμπληρώνονται φέτος, τον Νοέμβριο αυτόν, 100 έτη από την ίδρυση του Κόμματος αυτού και αυτό το αφιέρωμα καλύπτει όλα τα ερωτήματα που συνδέονται με την πορεία του.

Με νηφαλιότητα και σεβασμό στην Ιστορική τεκμηρίωση, όπως πιστεύω, θίγονται τα περισσότερα από τα θέματα που απασχόλησαν όχι μόνο την Αριστερά στην Ελλάδα, αλλά και όλο το Ελληνικό Πολιτικό σκηνικό και είχαν επιπτώσεις στον Ελληνισμό. Το αν τα κατάφερα, η τελική κρίση είναι δική σας.

Περιμένω και τις δικές σας απόψεις επί του βιβλίου.

Με εκτίμηση

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: