Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΚΟ είναι ο μεγάλος χορηγός ονόματος της Έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018


Η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την Ελληνική αγορά, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) 10 - 18 Νοεμβρίου 2018.
Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που έκαναν παγκόσμια πρεμιέρα στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).
Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», θα λάβει μέρος, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά (Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo).
Η EKO, μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, με το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια το οποίο αριθμεί πάνω από 900 πρατήρια, στο πλαίσιο της Έκθεσης θα συμμετέχει για πρώτη φορά ως μέγας χορηγός ονόματος ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έναν σημαντικό θεσμό στον κλάδο του αυτοκινήτου. Θα υπάρχει σημαντική παρουσία με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα παρουσιάζοντας όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων και λιπαντικών της ΕΚΟ.
Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων και εκδόσεων που σκιαγραφούν το μέλλον της αυτοκίνησης και αυξάνουν τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών. Η λίστα με τα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά είναι μακροσκελής όπως:

BMW: Νέα BMW X5 Πανελλήνια πρεμιέρα. Νέα BMW ΣΕΙΡΑ 8 COUPE Πανελλήνια πρεμιέρα. BMW i8 Roadster. Νέα BMW X4. Νέα BMW M2 Competion.

CITROEN: Νέο C5 Aircross.

DS: Νέο DS3 Crossback. Νέο DS7 Crossback.

FIAT: Ανανεωμένο Fiat 500X με κινητήρα 1.000 κ.εκ.

FORD: Νέο Ford Focus.

HYUNDAI: Ανανεωμένο Hyundai Tucson.

JΕΕP: Νέο Jeep Wrangler.

KIA: Νέο Kia Ceed. Νέο Kia Stinger. Νέο Kia Niro υβριδικό.

MERCEDES: Νέα Mercedes CLS. Νέα Mercedes G-Class

MINI: MINI Electric Concept.

NISSAN: Nissan e-EVALIA

SEAT: Νέο Seat Tarraco. Νέο CUPRA Ateca.

SKODA: Νέα Skoda Fabia Hatch Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Skoda Fabia Combi Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Skoda Fabia Monte Carlo Πανελλήνια πρεμιέρα. Skoda Kodiaq Scout.

VW: Νέο VW Touareg.

VOLVO: Νέο Volvo V60. Νέο Volvo XC40.

Το εισιτήριο κοστίζει 6 €. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 14 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια: