Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Φωτορεπορτάζ από το αποψινό ξεκίνημα Ντηνιακού στο Χαϊδάρι!!!


Με έναν σύντομο χαιρετισμό ο Βαγγέλης Ντηνιακός καλωσόρισε απόψε τους συμπολίτες μας στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, εκεί που εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται ο δημιουργικός χώρος συνάντησης και εργασίας των φίλων της δημοτικής παράταξης "Χαϊδάρι ξανά".
Η αποψινή εκδήλωση σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της τελικής προσπάθειας για την υλοποίηση του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δημοτικής αρχής και την εκπλήρωση του οράματος για την ανασύνταξη της πόλης.
Πρόκειται για μια αυτόνομη και ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική προσπάθεια, μακριά από χρίσματα που έχει την καθολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας.
Βέβαια, για να πούμε και την αλήθεια, τυπική ήταν η αποψινή έναρξη, γιατί η προσπάθεια του Βαγγέλη Ντηνιακού και των συνεργατών του, συνεχίστηκε απρόσκοπτα από την επομένη των προηγούμενων δημοτικών εκλογών έως σήμερα.
O Βαγγέλης Ντηνιακός και η Δημοτική Παράταξη "Χαϊδάρι Ξανά" προσκαλούν όλους τους ενεργούς πολίτες του Χαϊδαρίου σε αυτόν το χώρο (Στρ. Καραϊσκάκη 65) για να συμβάλουν ο καθένας με τον τρόπο του στην επίτευξη του σκοπού.
Στην αποψινή εκδήλωση έδωσαν το παρών η παλιά και η νέα γενιά της πόλης, συμβολίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον σεβασμό σε αυτούς που έβαλαν το λιθαράκι τους τα προηγούμενα χρόνια και την ελπίδα που έχουμε εναποθέσει στη νέα γενιά που έρχεται.
Όλοι μαζί οι Χαϊδαριώτισσες και οι Χαϊδαριώτες αλλάζουμε το παρόν και προετοιμάζουμε το μέλλον της πόλης μας!




























































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: