Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο Λουκάς Καραστατήρης Υποψήφιος Πρόεδρος στη Ν.Δ. Χαϊδαρίου!!!


Τον Λουκά τον γνώρισα στην πάλαι ποτέ κραταιά ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του '80. Της "πέτρινης" για την παράταξη δεκαετίας. Της δεκαετίας των αγώνων για "απαλλαγή" από την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ. Όταν ως Γεν. Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Χαϊδαρίου κλήθηκα να ιδρύσω την ΟΝΝΕΔ Κουνελίων, ήταν από τα πρώτα παιδιά που πλαισίωσαν τότε την προσπάθεια. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, για να τον ξανασυναντήσω σήμερα σε μια εξίσου δύσκολη συγκυρία να διεκδικεί την εκλογή του ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου. Σας παρουσιάζω έναν σύντομο χαιρετισμό του και εύχομαι να ευοδωθούν οι προσδοκίες του!  

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του νέου Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για «αλλαγή» αλλά και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, έλαβα την απόφαση να κατέλθω υποψήφιος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές για τη θέση του Πρόεδρου της Τοπικής Χαϊδαρίου.
Η εκλογή των τοπικών οργάνων, τα οποία αποτελούν και τη βάση της οργάνωσής μας, πρέπει να στηρίζεται σε γερά και αξιοκρατικά κριτήρια.
Τιμώ και σέβομαι όλους, με τους οποίους έχουμε αγωνιστεί μαζί στη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια. Τώρα, όμως, που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, ήλθε η ώρα για μια διαφορετική πορεία:
Να «ανοίξουμε» το κόμμα μας στη κοινωνία.
Να αξιοποιήσουμε όλο το στελεχιακό μας δυναμικό. Να ξαναπλησιάσουμε και να φέρουμε κοντά μας τους νέους ανθρώπους.
Να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης.
Να είμαστε ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις. Να δώσουμε ακόμη περισσότερο «οξυγόνο» στην παράταξη μας, στο Χαϊδάρι, με αξιοκρατικές επιλογές και διαφάνεια.
Σ’ αυτή την προσπάθεια, με την εμπειρία μου και με όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, δηλώνω παρών.
Καλώ τα μέλη της μεγάλης παράταξής μας να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες, για να γίνει η Νέα Δημοκρατία ένα σύγχρονο, Ευρωπαϊκό κόμμα που θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα δυναμώνει τη φωνή και το ρόλο των μελών της.

Φιλικά
Καραστατήρης Ν. Λουκάς


Δεν υπάρχουν σχόλια: