Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης - Μεσσήνης πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 Τοπική!!!


...Τέλος εις τον αθλητικόν τομέα, η Ανάληψις παρουσίασεν μεταξύ των ετών 1950 - 1962 ζωηράν κίνησιν. Η αντιπροσωπευτική ομάς του χωρίου «ΠΑΝΑΝΑΛΗΨΙΑΚΟΣ» αρχικώς και «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» Αναλήψεως ακολούθως επραγματοποίησεν σειράν αγώνων εντός και εκτός έδρας εις το σύνολον σχεδόν των οποίων εσημείωσεν νικηφόρα ή ισόπαλα αποτελέσματα. Ελάχιστες φορές ητήθη και μόνον εις τα εκτός ματς. Το ποδοσφαιρικό θέαμα που ενεφάνιζεν η ως άνω ομάς ήτο αντάξιον του ονόματός της. Για ένα χρονικόν διάστημα εθεωρείτο ως μία των καλλιτέρων ομάδων της υπαίθρου Μεσσηνίας...
Απόσπασμα από το βιβλίο:
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ  
ΘΕΟΛΟΓΟΥ - τ. ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ  
«ΤΖΙΤΖΩΡΙΟΝ»  
ΑΘΗΝΑΙ 1979

Ξέφρενοι είναι οι πανηγυρισμοί παικτών, προπονητών, διοίκησης και φιλάθλων μετά και τη σημερινή νίκη με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Ατρόμητο Καλαμάτας, αν και ο τίτλος είχε κατακτηθεί μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική μετά το νικηφόρο αγώνα με 4-1 εκτός έδρας με τη Στενωσιά. Από το επόμενο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Ανάληψης θα αγωνίζεται στην Α1 Τοπική Κατηγορία της Μεσσηνίας!

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παύλος Γρηγορόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: Το Τοπικό Συμβούλιο Ανάληψης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο στο τεχνικό επιτελείο στους ποδοσφαιριστές καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν και οδήγησαν την ομάδα μας ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ'' σε άνοδο στην Α1 τοπική κατηγορία. Ευχόμαστε σε όλους υγεία - ευτυχία και να μας χαρίζουν πάντα τέτοιες διακρίσεις.  
Εκ του Τ.Σ. Ανάληψης

Θερμά συγχαρητήρια και από εμάς σε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία!!!    



























Δεν υπάρχουν σχόλια: