Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΦΤΑΙΜΕ…


Και ξαφνικά όλοι φωνάζουμε για το θέμα της Μακεδονίας και ξεχνάμε όλα όσα έγιναν τα τελευταία έξι χρόνια.
Κατηγορούμε ως προδότες κάποιους που πετούν κάποια λεκτικά πυροτεχνήματα.
Εδώ και χρόνια όμως ανεχόμαστε το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που παραβιάζουν κατάφωρα το Σύνταγμα της Ελλάδος και κάνουν πράξεις με μοναδικό σκοπό την προστασία του πολιτικού συστήματος και των χορηγών του καθώς και την προστασία των Τραπεζών και όχι μόνο των Ελληνικών τραπεζών αλλά κυρίως των Ευρωπαϊκών τραπεζών. Και όλα αυτά φυσικά με εντολές από την Δήθεν ενωμένη Ευρώπη.
Ανεχόμαστε αυτούς που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο ώστε ΕΕ ΕΚΤ και ΔΝΤ να είναι οι πραγματικοί κυβερνήτες αυτής της χώρας.
Ανεχόμαστε και δεν φωνάζουμε όλοι μαζί, για το ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας απ ευθείας σε κρατικές εταιρίες άλλων κρατών και κυρίως της Γερμανίας. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι από την ΤΡΟΙΚΑ να κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις.
Τι κάνουμε λοιπόν όλα αυτά τα έξι χρόνια; Απλά ΤΙΠΟΤΕ.
Απλά ανεχόμαστε και μάλιστα εθιζόμαστε στην φτώχια και την μιζέρια. Έτσι θα συνεχίσουμε;
Γιατί δεν συζητάμε για την ρήξη με τα κοράκια αυτά που θέλουν να φάνε τις σάρκες αυτού του λαού για την επάνοδο στο Εθνικό μας νόμισμα και την ανάληψη της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Γιατί να καταστρέφουμε και συρρικνώνουμε την Ελλάδα μας την κοινωνία της προς χάριν μιας Ευρωζώνης και του ΕΥΡΩ;
Ο δρόμος είναι μονόδρομος για να ξεφύγουμε από την ΕΕ και το ΔΝΤ δηλαδή από την ολοκληρωτική καταστροφή.
Η Πατρίδα μας χρειάζεται ένα σχέδιο φυγής από τα καταστροφικά μνημόνια και την υποδούλωση της χώρας για πολλές δεκαετίες.
Η Χώρα χρειάζεται προγράμματα ανάπτυξης και ζήτησης καθώς και προγράμματα παραγωγής σε όλα τα επίπεδα.
Χρειάζονται επενδύσεις και κυρίως δημόσιες επενδύσεις που θα δώσουν το θετικό οικονομικό κλίμα που χρειάζεται ώστε να αρχίσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ να επενδύουν στην χώρα τους και όχι να φεύγουν σε άλλες χώρες. Το Ελληνικό κεφάλαιο είναι πάρα πολύ μεγάλο και λιμνάζει στις τράπεζες της Ευρώπης και όχι μόνο.
Πρέπει επίσης να γίνουν εκείνες οι μεταρρυθμίσεις που θα καταργήσουν όλες εκείνες τις παθογένειες που χρόνια τώρα αποτελούν τροχοπέδη και αντικίνητρα για κάθε επένδυση ξένη και Ελληνική.
Η χώρα χρειάζεται ένα μόνιμο φορολογικό σύστημα φιλικό προς όλους τους Έλληνες πολίτες και φυσικά προς κάθε Έλληνα και ξένο που θα ήθελε να επενδύσει παραγωγικά στην Χώρα μας. Πρέπει η Ελλάδα να αναγεννηθεί από τις στάχτες της αυτήν την στιγμή μετά από τον εμπρησμό της απ όλες τις μεριές από τους άχρηστους ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς.
Η χώρα χρειάζεται πατριώτες που θα βάζουν το συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΟΣ πάνω ακόμα και από την ζωή τους. Και ΝΑΙ υπάρχουν και είναι πολλοί αποστασιοποιημένοι από αυτού του αισχίστου είδους πολιτική.
Ναι όλα μπορούν να γίνουν και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στην 3000 χρόνων ιστορίας μας.
ΦΤΑΙΜΕ λοιπόν εμείς όλοι οι Έλληνες πολίτες που επιτρέψαμε όλους αυτούς τους άχρηστους και ανίκανους να παραδώσουν την χώρα και να συναινέσουν στην καταστροφή της. Εμείς όμως με την ψήφο μας (κοινώς ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) τους δώσαμε την δυνατότητα να το κάνουν.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: