Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Εκλογές Αυτοδιοικητικές... το Μήνυμα Πολιτικό ! ! !


«Δημοψήφισμα υπέρ των μεγάλων αλλαγών» χαρακτήρισε τις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές με τον «Καλλικράτη» ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ! ! !



Χαρακτήρα αντι-Μνημονίου έχουν οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του Νοεμβρίου για τη Ν.Δ. ! ! !

Σε πανστρατιά για την ακύρωση των αντιλαϊκών μέτρων της Κυβέρνησης με τις «Λαϊκές Συσπειρώσεις» μας καλεί το Κ.Κ.Ε. ! ! !

Για συστράτευση κατά του Μνημονίου, της Τρόικας και της Κυβερνητικής Πολιτικής, μιλάει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ! ! !


Έτσι, κάτω από την πίεση όλων των πολιτικών δυνάμεων και μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αφού εάν επέμενε αυτοδιοικητικά θα έδειχνε ηττοπάθεια, ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές λαμβάνουν τη σημασία Δημοψηφίσματος για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησής του.

Επομένως οι πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να μην πέσουν στην παγίδα της αποχής-ανοχής, αλλά να αποδοκιμάσουν τους υποστηρικτές της πολιτικής του Μνημονίου προσερχόμενοι μαζικά και ψηφίζοντας φανατικά αντιΠΑΣΟΚ και στους δύο γύρους των εκλογών.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε να εννοηθεί το βράδυ των εκλογών ότι ανεχόμαστε ή συμφωνούμε με την πολιτική της εξαθλίωσης και της σοσιαληστρικής βαρβαρότητας.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε την ικανοποίηση το βράδυ των εκλογών στους εκφραστές αυτής της πολιτικής, αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό μέσα από το διάγγελμά του, να επαίρονται για τις πολιτικές επιλογές τους.

Εάν τους δώσουμε αυτό το δικαίωμα στηρίζοντας συνδυασμούς… Μνημονίου, οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμα πιο μαύρες και η ανατροπή αυτής της πολιτικής πολύ πιο δύσκολη και χρονοβόρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: