Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Βάνδαλοι πυρπόλησαν λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Χαϊδαρίου ! ! !

Σήμερα τα ξημερώματα στο τέρμα των λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, έξω από το Νέο Δημαρχείο της πόλης μας, «βάνδαλοι» πυρπόλησαν το καινούργιο μεγάλο λεωφορείο που έκανε τα τοπικά δρομολόγια στις συνοικίες του Χαϊδαρίου, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετούσε και τον φοιτητόκοσμο της πόλης μας προς τις σχολές του κέντρου της Αθήνας.

Η απώλεια είναι σημαντική για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των τακτικών δρομολογίων αφού καθημερινά εξυπηρετούνται πολλοί συμπολίτες μας από αυτά.

Φωτογραφίες: Foto Art Παναγιώτης Ρέτσος 












3 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δυστυχώς,ανεγκέφαλοι και βανδαλιστές υπάρχουν παντού.
Το θέμα είναι ότι η Δημοτική Αστυνομία και η ΕΛ.ΑΣ.τι κάνουν,αν υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση,δεν θα συναντούμε τέτοια θλιβερά γεγονότα.
Και φυσικά,αν υπάρχει σε όλους μας παιδεία,πρώτα στην οικογένεια και έπειτα στο σχολείο και στην κοινωνία.
Επίσης πρέπει να αγαπάμε τον τόπο που ζούμε...κι όχι να μας ενδιαφέρει μόνο η ατομική μας καταξίωση...επίδειξη,κι όταν βρίσκουμε τα δύσκολα να εγκαταλείπουμε''το πλοίο''και ακόμα χειρότερα,να μαθαίνουμε και στα παιδιά μας να λειτουργούν έτσι!!
'' Ο νοών νοείτω''!

James είπε...

Μήπως θα έπρεπε να αναλογιστούμε οτι θα έπρεπε σε εκείνο το σημείο να υπάρχει κάποιος φύλακας για το Δημαρχείο (και τα λεωφορεία) ή αν όχι φύλακας κάποια κάμερα; Βέβαια αυτό δεν δίνει δικαίωμα σε κανένα να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις, απλά παραθέτω το ερώτημα μου.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Και την ίδια ώρα, προφανώς η ομάδα ΔΙΑΣ θα έπινε το καφεδάκι της έξω από το ΕΒΕΡΕΣΤ, το οποίο παράλληλα το περιφρουρούν, όπως και οι υπόλοιποι της αστυνομίας που συχνά εμφανίζονται εκεί ...