Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η δήλωση του Δημήτρη Δράκου για Τατούλη και ΠΑΣΟΚ !


ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ


Τρίπολη 5/9/2010

Τo τοπίο για τις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκαθάρισε οριστικά. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠαΣοΚ.

Η σημερινή εξέλιξη ήταν προδιαγεγραμμένη και προμελετημένη. Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Απλά, υπήρξε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Πελοποννησιακού Λαού.

Δεν θα μπούμε σε προσωπική αντιπαράθεση. Θα δώσουμε όμως πολιτική μάχη. Όπλα μας, η γνώση και η πείρα μας για την Αυτοδιοίκηση. Το όραμά μας για την Πελοπόννησο της Ανάπτυξης και η πίστη μας στην επιτυχία του. Δύναμή μας, η θέληση να ενώσουμε το λαό της Πελοποννήσου και όχι να τον διαιρέσουμε.

Καλούμε κάθε πολίτη του Μωριά να εμπιστευτεί την πρότασή μας για τον τόπο. Και την επόμενη μέρα, να εργαστεί κοντά μας για να την κάνουμε πράξη. Μαζί, θα κάνουμε τα πάντα δυνατά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμμαχος. Αν δεν είναι αντιπαράθεση αυτό..... τότε τι είναι????

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΜΑΟΙΣΤΗ- ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΤΑΤΟΥΛΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ'' ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!!!!!!