Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Στην Τρίπολη ανακαλύψαμε το Grand Chalet για καλό φαγητό!!!


Ανακαλύψαμε έναν υπέροχο χώρο για πολύ καλό φαγητό και κρασί με προτάσεις που καλύπτουν όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις και τα ηλικιακά κοινά. Πρόκειται για το Grand Chalet στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη που αξίζει να γίνει στέκι σας. Καλά κρυμμένο σε έναν υπέροχο κήπο, σερβίρει νόστιμα πιάτα με ξεχωριστές γεύσεις, σπιτική φροντίδα και εντυπωσιακή εμφάνιση. Το ιδιαίτερο, πέρα από τα καλοφτιαγμένα πιάτα του, χαρακτηριστικό του Grand Chalet είναι η υπέροχη εξωτερική αυλή του και ο ζεστός και φιλόξενος εσωτερικός χώρος του. Το εν λόγω καφέ - εστιατόριο φιλοξενείται σε ένα ιδιαίτερα γραφικό ξύλινο κτίριο που αποτελεί σημείο αναφοράς εδώ και αρκετές δεκαετίες και που πραγματικά δημιουργεί ένα άκρως ειδυλλιακό περιβάλλον στο οποίο θα απολαύσετε εκλεκτές γεύσεις συνοδευμένες από εξαιρετικά τοπικά κρασιά. Σε αυτό το τελευταίο ταξιδιωτικό οδοιπορικό μας στην Αρκαδική πρωτεύουσα το Grand Chalet ήταν μια από τις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που συναντήσαμε και μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για την ευγένεια του προσωπικού, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, το τέλειο σέρβις, τα ποιοτικά εδέσματα αλλά και τις προσιτές τιμές. Όσοι έρθετε ως εδώ είμαστε βέβαιοι ότι θα το λατρέψετε. Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!















Καυτή σούπα με παραδοσιακό τραχανά για ξεκίνημα, μπριζολάκια αγριογούρουνου, σνίτσελ, κεφτεδάκια με σάλτσα, κολοκυθάκια σκορδαλιά, ολόφρεσκη σαλάτα και κόκκινο κρασί σε έναν υπέροχο χώρο στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη!
























Ταλιατέλες με σολομό, μανιτάρια γεμιστά διακοσμημένα με πιπεριά δάκρυ Μεξικού, πένες ολικής με μπρόκολο και κοτόπουλο, τραχανάς για ξεκίνημα και κόκκινο Αρκαδικό κρασί!





















Αυγά - παστό - σουτζούκι - λουκάνικο και πατάτες στο τηγάνι, μπριζολάκια αγριόχοιρου, σαλάτα και παγωμένη τοπική μπύρα SPARTA στο Grand Chalet!

















Οι φήμες που κυκλοφορούν στην Τρίπολη μάς οδήγησαν στο Grand Chalet για πίτσα!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: