Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ο Κυριάκος αδειάζει τον Μιλτιάδη για τα έργα Δυτικά!!!


Με σημερινή ανακοίνωσή του, το Μαξίμου επαναφέρει στην τάξη τον Μιλτιάδη που από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να πει ότι τα έργα Δυτικά περιορίζονται στη δεντροφύτευση του Ποικίλου και στην αφαίρεση των πυλώνων της ΔΕΗ σε Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα.
Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο ξεκινούν άμεσα: Η κατασκευή έπειτα από πενήντα χρόνια αναμονής του αυτοκινητοδρόμου στην μεγαλύτερη πύλη εισόδου εξόδου των Αθηνών από το ύψος της Μονής Δαφνίου που οι τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας γίνονται δύο, έως τα διόδια Ελευσίνας.
Η κατασκευή έπειτα από σαράντα χρόνια αναμονής του κόμβου στον Σκαραμαγκά που χάσκουν οι τρύπες των τούνελ, για να συνδεθούν τα δυτικά προάστια, ο Πειραιάς και η Πελοπόννησος με την Αττική Οδό μέσω της Περιφερειακής του Αιγάλεω.
Τα αντιπλημμυρικά στη Λεωφόρο Αθηνών που διακόπηκαν πριν καν ξεκινήσουν και είναι απαραίτητα για να μην  μετατρέπεται κάθε φορά που βρέχει, το Χαϊδάρι σε Βενετία.
Τα αντιπλημμυρικά στον Σκαραμαγκά που παρότι η εθνική οδός διέρχεται δίπλα από τη θάλασσα πλημμυρίζει και ο δρόμος γίνεται ένα με την λίμνη Κουμουνδούρου, κόβοντας την Ελλάδα στη μέση.
Η κατασκευή του κόμβου στα ΕΛΠΕ για να σταματήσουν άμεσα τα καθημερινά τροχαία, ατυχήματα και δυστυχήματα και οι εκατομμύρια χαμένες εργατοώρες από τα ατελείωτα μποτιλιαρίσματα.
Επιτέλους το ΜΕΤΡΟ έρχεται Δυτικά και συνδέει το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας που είναι το Αττικό και η μόνη πρόσβαση των πολιτών είναι με ΤΑΞΙ.
Παράλληλα θα εξυπηρετηθούν το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών, η Μονή Δαφνίου που παραμένει κλειστή στο κοινό από τον πρώτο σεισμό του 1981 έως τις μέρες μας, και οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο αφού το ΜΕΤΡΟ θα συνεχίσει υπέργεια ως προαστιακός μέχρι την εργατούπολη της Ελευσίνας.
Άμεσα διατίθενται κονδύλια για την επαναλειτουργία της Μονής Δαφνίου ως σύγχρονος αρχαιολογικός χώρος έτσι ακριβώς όπως το είχε θέσει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής κατά την επίσκεψη του στον χώρο πριν δεκαπέντε χρόνια.
Παραδίδεται άμεσα στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας ο μπαζωμένος χώρος στον Σκαραμαγκά που καμία σχέση δεν έχει με το Ναυπηγείο, έτσι ακριβώς όπως το σχεδίασαν ο Χαϊδαριώτης υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν πριν πέντε χρόνια έφεραν στον χώρο αυτό 6.000 λαθρομετανάστες.
Βέβαια, θα απομακρυνθούν και οι πυλώνες της ΔΕΗ στο Αιγάλεω και την Αγία Βαρβάρα, που είχαν απομακρυνθεί και το 2006, όπως θα γίνουν και οι αναδασώσεις στο Ποικίλο πάνω από τα μπάζα και τις εγκαταλελειμμένες αυθαίρετες κεραίες των τελευταίων δεκαετιών.
Τέλος επειδή τα Δυτικά προάστια υστερούν και στα πολιτιστικά, αναλαμβάνει άμεσα ο Μ. Φουρθιώτης που είναι βαθύς γνώστης, τον συντονισμό όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τις οποίες θα διατεθούν για πρώτη φορά σημαντικά κονδύλια.
Όλες αυτές οι αποφάσεις πάρθηκαν προσωπικά από τον Κυριάκο που διαισθανόμενος την ευθύνη του ως βουλευτής της περιοχής εδώ και δεκαεπτά χρόνια, θέλησε να συνδέσει το όνομά του με την ανάπτυξη του Δυτικού τομέα της Αθήνας.
Το Ταμείο Ανάκαμψης δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες για όλη την Ελλάδα και για τη Δυτική Αθήνα.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο Κυριάκος τα πήρε στο κρανίο με την πλημμελή ανακοίνωση του Μιλτιάδη.

Φίλες και φίλοι, διαβάζετε πάντα το blog επι-δεξιος (ψάλτης) για να είστε έγκαιρα και έγκυρα ενημερωμένοι. Ιδίως την πρωταπριλιά λέμε τις μεγαλύτερες αλήθειες!

1 σχόλιο:

Μάκης Βασαλάς είπε...

Δυστυχώς Γιώργο είναι πικρές αλήθειες και είναι πέρα για πέρα αληθινές.