Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ο Μιχαήλ Γεωργιόπουλος πρώην Δήμαρχος Μεσσήνης δεν είναι πλέον μαζί μας!!!


Ο Μιχαήλ Γεωργιόπουλος (1930 - 2020) πρώην Δήμαρχος Μεσσήνης και εμβληματική φυσιογνωμία της πόλεως της Μεσσήνης στην οποία διέπρεψε επιχειρηματικά δεν είναι πλέον μαζί μας!
Ο αγαπητός σε όλους Μιχαλάκης έφυγε πλήρης ημερών!
Δεν θα ξεχάσω εκείνα τα πρώτα χρόνια στην Όαση που κάναμε παρέα με τον φίλο του και πεθερό μου Κωνσταντίνο Λιανό. Δεν θα ξεχάσω τις συμβουλές του και το ενδιαφέρον του για την οικογένειά μου τις δεκαετίες που ακολούθησαν. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που εκτιμούσα απεριόριστα.
Ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος είχε διατελέσει Πρόεδρος της ομάδας του Πάμισου Μεσσήνης, ενώ καθοριστική υπήρξε η συμβολή του στην κατασκευή του Εθνικού Σταδίου της πόλεως.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα 4/8/2020 στις 16:30 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Μεσσήνης.




3 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος από μικρό παιδί ασχολήθηκε με το εμπόριο. Από 6 ετών είχε καροτσάκι με υλικά για μοδίστρες! Στη Μεσσήνη όλοι τον ήξεραν γιατί είχε το κατάστημα ΜΙΝΙΟΝ με σχολικά είδη, ψιλικά, είδη ένδυσης και είδη σπιτιού, στο οποίο εργάζονταν και τα παιδιά του. Ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος ήταν μια πολυσχιδής προσωπικότητα. Είχε διατελέσει δήμαρχος της Μεσσήνης για 7 χρόνια και ήταν ενεργό μέλος στο Αθλητικό Σωματείο ΠΑΜΙΣΟΣ, στη Φιλαρμονική, στην Περιηγητική Λέσχη και σε ομάδες ποδοσφαίρου. Από τον πόλεμο της Κορέας επέστρεψε με 6 μετάλλια. Παρότι η καταγωγή του ήταν από τη Γορτυνία Αρκαδίας (Λουτρά Ηραίας), τη Μεσσήνη και δη τη Μπούκα, την αγάπησε σαν δικό του τόπο. Όλα τα χρόνια ζούσε έχοντας ως φιλοδοξία και στόχο να προχωρήσει σε ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης της Μεσσήνης! Η ΟΑΣΗ και το GΜΡ Άγιος Κωνσταντίνος Bouka Resort Hotel υπήρξαν έργα ζωής γι αυτόν. Τις τελευταίες δεκαετίες τον συναντούσα πάντα εκεί που χτυπούσε η καρδιά της πόλης. Ήταν πάντα απλός, ταπεινός, καλοπροαίρετος και καλοσυνάτος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσσηνιακής γης που θα τον σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!

Γιάννης Πλατάρος είπε...

Ως διορισμένος Δήμαρχος επί επταετίας έκανε σημαντικό έργο για την Μεσσήνη, αναγνωρισμένο από ΟΛΟΥΣ. Το γράφω επίτηδες ως χρέος προς την αλήθεια, διότι στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να κάνουμε διάκριση, αλλά ισοπέδωση. Τα συλλυπητήριά μου στα παιδιά του και στους οικείους του.

Α.Σ.Μ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ είπε...

Σας ευχαριστώ