Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

H Χρύσα Αστρινάκη Υποψήφια στη Δυτική Αθήνα με τον Γ. Πατούλη!!!


H Χρύσα Αστρινάκη, είναι Οικονομολόγος και Εικαστικός, κάνει Master στη «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), στο παρελθόν στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» (Ε.Α.Π.), αλλά και στο «Δημόσιο Δίκαιο και Οικονομικά» της Νομικής Σχολής Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Επίσης, σπούδασε ως υπότροφος «Συντήρηση Έργων Τέχνης & Αρχαιολογικών Ευρημάτων» στο Palazzo Spinelli και στην VEB Academia Europea, της Φλωρεντίας. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην «Αναστήλωση Μνημειακών Κτιρίων» στο Universita degli studi di Firenze, της Ιταλίας. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.
Εργάζεται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αντικείμενο την εφαρμογή και παρακολούθηση των νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων, αλλά και με την οικονομική διαχείριση έργων που εντάσσονται στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Επίσης, είναι μέλος της συντονιστικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Fuel Price Comparison" στις Βρυξέλλες. Όπως και στην Πολιτική Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών. Εργάστηκε στην «Τράπεζα Πειραιώς» για δύο έτη στο Τμήμα Εγκρίσεων (Credit Αnalyst) και στο Τμήμα Διαχείρισης Συναλλαγών Κινδύνου Απάτης (Fraud/Risk). Εργάστηκε επίσης, στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για έξι έτη. Στο γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου στην Διοίκηση της Ο.Σ.Κ. Α.Ε., στο Τμήμα Ελέγχου Προγραμματισμού & Παρακολούθησης Έργων, καθώς και στο Τμήμα Αρχιτεκτονικών Μελετών. Εργάστηκε ως καθηγήτρια Εικαστικών Τεχνών, παραδίδοντας μαθήματα εικαστικών, σε Δημοτικά Σχολεία και Κ.Α.Π.Η. της Δυτικής Αθήνας.
Παράλληλα με την εργασία της, εργάστηκε ως εθελόντρια εκπαιδευτικός στο πρόγραμμα «Γνωρίζω την πόλη μου», διδάσκοντας εθελοντικά σε 16 Δημοτικά Σχολεία (1.200 παιδιών) και σε 6 Κ.Α.Π.Η. (600 ατόμων) του Αιγάλεω. Συμμετείχε επίσης, στην εικονογράφηση - συγγραφή παιδικών εκδόσεων - βιβλίων, όπως «Η μικρή Σιμέλα» του Μικρασιατικού Μουσείου Αιγάλεω, «Νέες Κυδωνιές». Είναι τ. μέλος του Ερευνητικού Ομίλου "John Stuart Mill" και του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης». Επίσης, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Έφορος Πολιτιστικών Προγραμμάτων της ομάδας «Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΒΟΛΕΪ». Παράλληλα με τις δραστηριότητες της, συμμετείχε σε "Power Plant Project" της Ιορδανίας, στον τομέα της Διοίκησης Παραγωγής ως Project Manager.
Συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές του 2014 ως Υπ. Δημοτική Σύμβουλος, με το συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά», διετέλεσε τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου (2016 - 2018), εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά». Επίσης, συμμετείχε σε διαλέξεις με θέμα τη Διαμεσολάβηση, την Παιδεία και τον Αθλητισμό. Δραστηριοποιείται χρόνια πολιτικά και εθελοντικά, ως εκ τούτου είναι γνώστης των προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας.


Γιατί ψηφίζω Χρύσα Αστρινάκη!!!

• Δυναμική, αυτοδημιούργητη, επιτυχημένη επαγγελματίας και επιστήμονας
• Συνεχής παρουσία στα κοινά και ενεργή δράση στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική πρόνοια
• Επίγνωση όλων των προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας, λόγω της συνεχούς παρουσίας και επαφής της με τους πολίτες, καθώς και της συμμετοχής της σε συλλόγους και φορείς.
• Αποδεδειγμένη και αναγνωρισμένη εντιμότητα, ήθος, αξιοπρέπεια και κυρίως εργατικότητα
• Συγκριμένες, καινοτόμες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας και της προστασίας της ζωής των πολιτών
• Έχει τιμηθεί με επαίνους και βραβεία για την κοινωνική προσφορά της, τη συμβολή της και την αντιμετώπιση των συνεπειών στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τους συμπολίτες μας σε περιοχές της Αττικής.
• Άξιο στέλεχος και γνώστης της Δημόσιας Διοίκησης
• Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ


Όραμά μου είναι η οικοδόμηση μίας νέας αμφίδρομης σχέσης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών και των πολιτών της, η οποία θα επιτευχθεί με ένα μοντέλο λειτουργίας που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων μας. Έχοντας ως προτεραιότητα τους Δήμους και τους πολίτες, είναι αναγκαίο να σχεδιαστεί το αύριο που αξίζει η Δυτική Αθήνα, με γνώμονα τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα. Σε αυτό θα συντελέσει η αναβάθμιση του συστήματος μεταφορών, της προσβασιμότητας, του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας, μέσω σημαντικών περιβαλλοντικών παρεμβάσεων στα όρη Αιγάλεω και Ποικίλο, με την αξιοποίηση του Πάρκου Τρίτση, των χώρων των στρατοπέδων στο Χαϊδάρι και στους Αγίους Αναργύρους, με την ενίσχυση της τοπικής αγοράς στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, με την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την ανάπλαση της παραλίας του Σκαραμαγκά και τη δημιουργία νέων σταθμών μετρό που να εξυπηρετούν όσο το δυνατόν περισσότερους Δήμους της Δυτικής Αθήνας. Επιπρόσθετα, ένας ακόμη στόχος μου είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές για τους ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς της υγείας, της παιδείας και της φροντίδας των ηλικιωμένων.


Για ποιό λόγο θα συμμετέχετε στις επερχόμενες εκλογές;

Γνωρίζοντας τα χρόνια και άλυτα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας, μέσα από την καθημερινή και συνεχόμενη ενασχόλησή μου με τα δημοτικά, τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα, θέλησα να συνδράμω στην οικοδόμηση μιας νέας αμφίδρομης σχέσης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών και των πολιτών της. Με ένα μοντέλο λειτουργίας που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες και θα απαντά στις ανάγκες όλων μας, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία για την χώρα, είναι σημαντικό να παραχθούν νέες ιδέες και να «σχεδιαστεί» το αύριο που αξίζει η Αττική. Με προτεραιότητα τους Δήμους και τους πολίτες, θα ήθελα να συμβάλλω ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν του κατοίκους της Δυτικής Αθήνας.

Γιατί να ψηφίσει κάποιος τη Χρύσα Αστρινάκη;

Συμμετέχω στην προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα, να αποκτήσει η καθημερινότητα μας ανθρώπινο πρόσωπο με αποδεδειγμένη και αναγνωρισμένη εντιμότητα, ήθος, αξιοπρέπεια και κυρίως εργατικότητα. Παρουσιάζοντας συγκεκριμένες, καινοτόμες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Με συνεχή παρουσία στα κοινά και ενεργή δράση στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική πρόνοια. Επιπλέον, έχω τιμηθεί με επαίνους και βραβεία για την κοινωνική μου προσφορά, τις αρχές, την πίστη μου στο καθήκον και τη συμβολή μου στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τους συμπολίτες μας σε περιοχές της Αττικής. Τέλος, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Δυτική Αθήνα.

Που θα επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας για να βοηθήσετε τη Δυτική Αθήνα;

Θα επικεντρώσω τις προσπάθειές μου μεταξύ άλλων, στην κοινωνική πολιτική, συγκεκριμένα στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως τα άτομα με αναπηρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την προσβασιμότητα. Ακόμα και με οικονομικούς όρους να το προσεγγίσουμε, 50.000.000 ΑμεΑ και οι συνοδοί τους δεν προσεγγίζουν την χώρα, άρα και την Αττική, επειδή δεν είναι προσβάσιμη. Επίσης, θα επικεντρωθώ στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη Δυτική Αθήνα, όπως η έλλειψη καθαριότητας και ασφάλειας στις γειτονιές, ο ανύπαρκτος φωτισμός σε δημόσιους ανοικτούς χώρους, η διαχείριση των απορριμμάτων, η προστασία από πλημμύρες και πυρκαγιές.

Ποιο είναι το όραμά σας για τη Δυτική Αθήνα;

Όραμά μου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας, μέσω σημαντικών περιβαλλοντικών παρεμβάσεων στα όρη Αιγάλεω και Ποικίλο, η αξιοποίηση του Πάρκου Τρίτση, των χώρων των στρατοπέδων στο Χαϊδάρι (Μπλοκ 15) και στους Αγίους Αναργύρους, η ενίσχυση της τοπικής αγοράς στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, η ανάπλαση της παραλίας του Σκαραμαγκά και η δημιουργία νέων σταθμών μετρό που να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους δήμους της Δυτικής Αθήνας. Επιπλέον, όραμά μου είναι να δημιουργηθούν δομές για την υγεία, την παιδεία και τη φροντίδα ηλικιωμένων.

Τι περιμένετε την επόμενη μέρα των εκλογών;

Η επόμενη μέρα θα ξεκινήσει με αναπτυξιακό πρόσημο, θα είναι η αρχή της εξάλειψης των προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Αττικής. Τα προβλήματα των αστικών περιοχών μπορούν να ελαχιστοποιηθούν με το σχεδιασμό των υποδομών με γνώμονα τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα, όπου επιδιώκεται η αναβάθμιση του συστήματος μεταφορών, του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στις πόλεις. Τα πλεονεκτήματα είναι οικονομικά, εξοικονομώντας πόρους στον τομέα της υγείας, με το περπάτημα, την ποδηλασία που έχει θετικά αποτελέσματα στην υγεία, κοινωνικά συνδυάζοντας τη τεχνογνωσία πολλών ειδικοτήτων, περιβαλλοντικά με τη βελτίωση του αέρα, τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και την άμβλυνση της κλιματικής αλλαγής. Ακόμα, η διαμόρφωση δικτύου ποδηλάτων, οι πεζοδρομήσεις, η αναβάθμιση των δημοσίων χώρων αναμονής, οι παρεμβάσεις για τις σηματοδοτήσεις, συμβάλλουν στη μείωση των ετήσιων θανάτων και στη μείωση των ετήσιων ρύπων της ατμόσφαιρας. Επίσης, δεν ξεχνάμε τη νέα τάση για τις πόλεις σε όλο τον κόσμο, τις «έξυπνες πόλεις», ένα σημαντικό «εργαλείο» αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των αστικών πόλεων.













Δεν υπάρχουν σχόλια: