Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Επιστολή του Βαγγέλη Ντηνιακού στους Χαϊδαριώτες!!!


Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
το Χαϊδάρι με εντυπωσιακή πλειοψηφία 41% έκανε το αποφασιστικό μεγάλο βήμα για να αφήσει πίσω του την υποβάθμιση και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά. Σας ευχαριστούμε για αυτήν την ανεπανάληπτη στήριξη και εμπιστοσύνη σας στον πρώτο γύρο των εκλογών. Σας καλούμε την Κυριακή 2 Ιουνίου, όλους τους πολίτες του Χαϊδαρίου, ανεξαρτήτως των πολιτικών ή κομματικών σας επιλογών και ανεξάρτητα ποιο συνδυασμό επιλέξατε την προηγούμενη Κυριακή, να ξεκινήσουμε χωρίς καθυστέρηση την αλλαγή για την αναγέννηση του τόπου μας.
Πλέον, δεν υπάρχει δίλημμα. Την Κυριακή επιλέγουμε μια πόλη ανοιχτή, σύγχρονη και εξωστρεφή, αφήνουμε οριστικά πίσω τη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση. Επιλέγουμε έναν δήμο με ολοκληρωμένο σχέδιο για την πρόοδο της πόλης μας.

Χαϊδαριώτισσες, Χαϊδαριώτες,
η απερχόμενη δημοτική αρχή, μετά την αποδοκιμασία που εισέπραξε από το εκλογικό σώμα και στην απόγνωσή της, επιδίδεται εκ νέου σε συκοφαντίες και εκφοβισμό επιστρατεύοντας τον κεντρικό κομματικό της μηχανισμό. Το ίδιο άλλωστε έκανε και πριν τις εκλογές, εκθέτοντας μάλιστα τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ, βάζοντάς τα να παρέμβουν σε πανελλήνιας εμβέλειας site για την αλλοίωση δημοσιεύματος που αφορούσε στις δημοσκοπήσεις για το Χαϊδάρι, και οι οποίες τελικά αποδείχτηκαν ολόσωστες.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, ο συνδυασμός μας «Χαϊδάρι Ξανά» προβάλλει το σχέδιό του για την πόλη, με εφαρμόσιμες προτάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό που θα τις υλοποιήσει. Άνθρωποι χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, από κάθε γενιά και κάθε γειτονιά της πόλης μας, που με την εμπειρία και τον ενθουσιασμό τους θα πάνε το Χαϊδάρι μας μπροστά. ΜΑΖΙ με τις υγιείς δυνάμεις που δεν εισήλθαν στο β' γύρο των εκλογών, και πέρα από τις διαφορές μας, θα αποδείξουμε σε όλους τους συμπολίτες μας ότι μπορούμε από κοινού να χτίσουμε το Χαϊδάρι ξανά!

Το Χαϊδάρι μας ενώνει όλους!

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Ντηνιακός


Δεν υπάρχουν σχόλια: