Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Μήνυμα νίκης του Γιώργου Πατούλη από το ΚΥΒΕ Περιστερίου!!!


Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 8 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική.

Παρουσιάσαμε στο Περιστέρι τους βασικούς στρατηγικούς άξονες των παρεμβάσεων που θα γίνουν με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτικής Αθήνας.
Χρειάζεται όραμα και συγκροτημένο στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο στο οποίο θα περιέχονται έργα που θα μπορούν να δημιουργήσουν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά των πολιτών.
Ως πρώτη προγραμματική δέσμευση, παρουσίασαμε την υιοθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων, που θα βασίζεται σε 16 βασικά σημεία παρεμβάσεων.
Η δεύτερη προγραμματική δέσμευση, αφορά τον τομέα της πολιτικής προστασίας, δίνοντας βάρος στην πρόληψη. Το σχέδιό για την πολιτική προστασία περιλαμβάνει 11 βασικές θέσεις.
Η θωράκιση της Αττικής από τα πλημμυρικά φαινόμενα, η ασφάλεια των πολιτών και η προώθηση πολεοδομικών παρεμβάσεων, μητροπολιτικής κλίμακας, αποτελούν μερικούς ακόμα στρατηγικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Αρχής.

Μετά το πέρας της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του Δυτικού Τομέα.







Δεν υπάρχουν σχόλια: