Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Το Χαϊδάρι βρωμάει και ζέχνει απ' άκρη σ' άκρη!!!


Το Χαϊδάρι, που κάποιοι επιθυμούν να συνεχίσει να διαχειρίζεται την τύχη του η σημερινή δημοτική αρχή, βρωμάει και ζέχνει απ’ άκρη σ’ άκρη.
Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν στην έρημη πόλη τόνοι χαρτιού στους δρόμους, στις πλατείες, στις κολώνες και στα δέντρα, από τις ορδές των νεολαίων της ΚΝΕ που έχει στείλει ο Περισσός από όλη την Αττική για να ανατρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Οι εκατοντάδες Κνίτες το μόνο που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην πόλη μας ήταν να μαζέψουν τους τόνους σκουπιδιών που έχει συσσωρεύσει τα προηγούμενα χρόνια η παρούσα δημοτική αρχή με την ανικανότητά της και που την στηρίζουν χωρίς να κατοικούν εδώ.  
Χαρακτηριστική της χρόνιας κατάστασης που επικρατεί στην πόλη, είναι η επιστολή που λάβαμε σήμερα το πρωί από συμπολίτισσά μας και οι φωτογραφίες που σπεύσαμε να σας μεταφέρουμε έστω και καθυστερημένα.
Περάστε σήμερα συνδημότες μου από το σημείο, διαβάστε, δείτε και αποφασίστε...

Την Κυριακή Ελευθερώνουμε την πόλη μας!!!

Την Κυριακή Ελευθερώνουμε και το Χαϊδάρι!!!


Αυτούσια η επιστολή:

Κ. Γιωργο Καλημέρα! Είμαι μια δημότης Χαϊδαρίου γέννημα θρέμμα. Ελάτε και δίπλα από το γήπεδο του Σιδηρόπουλου στο παρκο στην Ιερά οδό να δείτε τους γύφτους που κατασκηνωνουν κάθε χρόνο. Και που απλώνουν την πραμάτεια τους πάνω στους θάμνους και που μέχρι πριν λίγους μήνες κάναμε αγώνα ολοι εδω να κλείσει ο δημος την βρύση που έτρεχε ασύστολα και έπλεναν χαλια κουβέρτες όλα και τα απλωναν πανω στους θαμνους και πιστέψτε με ένα χρόνο δεν μας έδιναν σημασία. Φτάσαμε στα όρια για να κάνουν κάτι..... η που τα σκουπίδια τα χαρτιά τουαλετας που αφήνουν οι γυφτοι είναι η μονη εικόνα αυτών που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους για να πάνε στο γήπεδο. αυτα συγνωμη αν σας κούρασα...






























3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειτονα , συνοπαδε και ομοιδεατη (σχεδον) εγω δεν θα μιλησω για την καθαριοτητα αλλα για τις ασφαλτοστρωσεις.
Οποιος κανει μια βολτα στο χαιδαρι και μια στο αιγαλεω μενει αφωνος με τη διαφορα στους δρομους,ολο το αιγαλεω ασφαλτοστρωμενο και στο χαιδαρι ουτε δρομος για δειγμα.
Το βλεπει κανεις μολις περασει την κηπουπολεως προς αιγαλεω, αν καποιος ερχοταν απο οποιοδηποτε δρομο απο το αιγαλεω προς το χαιδαρι και δεν ηξερε οτι εκει ειναι τα συνορα των δυο πολεων θα αναρωτιοταν γιατι σταματησαν ολες οι ασφαλτοστρωσεις σε αυτο το υψος,μηπως τελειωσαν τα λεφτα;
Εγω που κινουμαι πιο πολυ στο τετραγωνο καβαλας θηβων Ιερα οδος καραισκακη βλεπω ολους τους δρομους στο αιγαλεω φρεσκοστρωμενους με ασφαλτο ,ενω σε μας σχεδον τιποτα.
Αλλα και κατω απο τη θηβων στο τετραγωνο καβαλας κηφισσος ο ιερα οδος θηβων που κινουμαι λιγοτερο κι εκει παρα πολλοι δρομοι φρεσκοστρωμενοι το τελευταιο εξαμηνο.
Προεκλογικο θα πει κανεις τι σημασια εχει θα πω εγω, ας τα κανανε και οι δικοι μας και ο σελεκος και οι προηγουμενοι προεκλογικα ,δεν μας πειραζει.
Και ενταξει τα λεφτα ειναι της περιφερειας και στο αιγαλεω ειναι συριζα ο δημαρχος
αλλα δεν ειναι μονο αυτος ο δημαρχος και οι προηγουμενοι απο αλλα κομματα θυμαμαι ολο ασφλτοστρωσεις κανανε και μαλιστα και οχι προεκλογικα.
Καλα μονο στο αιγαλεω βρισκουν κονδυλια , εδω οι δικοι μας δεν τα θελουν τα λεφτα ,δεν υποβαλλουν σχεδια στην περιφερεια για να παρουν καποιο κονδυλι να στρωσουν ΕΝΑ δρομο;(μονο εκει στο δρομο παραλληλα στην ιερα οδο που ξεκιναει απο την πλατεια ηρωων και καταληγει στο πρακτικερ θυμαμαι να εχω δει προσφατα ασφαλτοστρωση)
Μην ανησυχεις ,ο σελεκος ουτε 40% θα παρει, ειναι ηδη παρελθον ,το θεμα ειναι να κανει κατι ο ντηνιακος

BENEAS GEORGIOS είπε...

Στο Χαϊδάρι ασφαλτοστρώθηκαν ΟΛΟΙ οι δρόμοι και ανακατασκευάστηκαν τα πεζοδρόμια μετά τον σεισμό του 1999 με χρήματα που κατόρθωσε να πάρει από το κράτος ο Κυριάκος Ντηνιακός. Έκτοτε μόνο σκαψίματα και μπαλώματα...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως οπως τα λες γειτονα ,μακαρι να κανει αντιστοιχο εργο κι ο γιος του για να παιρνει τα ποσοστα του παχατουριδη , αλλωστε το ποσοστο που πηρε στον πρωτο γυρο ειναι σε σημαντικομ βαθμο βαθμο και λογω του εργου του πατερα του που ο κοσμος θελει να δει να συνεχιζεται ,αν και με την απλη αναλογικη και τις πλειοψηφιες που απαιτουνται υπαρχει το ενδεχομενο να παιχτουν παιχνιδια ,ιδωμεν