Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Η Αγγελική Χρονοπούλου Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου!!!


Την Αγγελική Χρονοπούλου την γνωρίσαμε στην Καλαμάτα κάτω από πραγματικά αντίξοες προσωπικές συνθήκες. Ωστόσο, εκείνη κατάφερε να μας σκλαβώσει με το μεγαλείο της ψυχής της, την ανιδιοτελή προσφορά της,  καθώς και την αγάπη της για τον πλησίον της. 
Κατά την τελευταία μας επίσκεψη στα πάτρια εδάφη μάθαμε ότι είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου με την "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" του Παναγιώτη Ε. Νίκα και την αναζητήσαμε για να της ευχηθούμε καλό και νικηφόρο αγώνα!
Η Αγγελική κατάγεται από την Κόκλα Μεσσηνίας, ένα χωριό πλησίον του Μαρτυρικού Αετού που πάντα επισκεπτόμαστε αφού είναι ο τόπος καταγωγής μας!
Το μικρό σημερινό αφιέρωμα είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την καλή μας φίλη Αγγελική, συμβάλλοντας στην προώθηση της υποψηφιότητάς της!  

Δείτε εδώ το πλήρες βιογραφικό της Αγγελικής Χρονοπούλου!


"Στόχος και σκοπός μου είναι πάντα το καλό του συνανθρώπου μου και αυτό προασπίζομαι τόσα χρόνια με την καθημερινή ανιδιοτελή εθελοντική μου δράση όπου και όποτε χρειαστεί.
Στο εξής θα ήθελα να μού δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω ό,τι μπορώ και από μία νέα θέση, αυτή της Περιφερειακής Συμβούλου, εφόσον βέβαια και εσείς προτίθεστε να στηρίξετε με την ψήφο σας το Συνδυασμό μας ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα!"




Δεν υπάρχουν σχόλια: