Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ο Χρήστος Πέππας απόψε από τον Ασπρόπυργο για όλη τη Δυτική Αττική!!!


Απόψε σας μεταφέρουμε εικόνες από την προεκλογική συγκέντρωση του φίλου και συναδέλφου Χρήστου Πέππα Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική του Γιώργου Πατούλη.
Αυτό που μας εντυπωσίασε απόψε ήταν το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδηλώσεως γίναμε αποδέκτες ενός ιδιαίτερα πολιτισμένου κλίματος που κάθε άλλο παρά προεκλογική συγκέντρωση θύμιζε έτσι όπως την έχει ο καθένας μας στο μυαλό του.
Επρόκειτο για μια άκρως επιστημονική και τεχνοκρατική προσέγγιση του θέματος τοπική αυτοδιοίκηση και περιφερειακές εκλογές πέρα από συνθήματα, υποσχέσεις και τα καθιερωμένα πολιτικά τσιτάτα.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Καθηγητής Γεωπολιτικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μάζης ο οποίος συνδέεται φιλικά με τον Χρήστο Πέππα από την εποχή του στρατού, και την συντόνισε ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας, Υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο ομιλητής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Πέππας ανέπτυξε το θέμα της Βιομηχανικής Ασφάλειας στη Δυτική Αττική και κατόπιν επεκτάθηκε γενικότερα στην Ασφάλεια των πολιτών που μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται από την έλλειψη μέσων και σχεδιασμού, τονίζοντας ότι η Δυτική Αττική μπορεί και αξίζει καλύτερα!
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, Αντιδήμαρχοι, Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ευχόμαστε στον εκλεκτό συνάδελφο, καλό και νικηφόρο αγώνα.
Είναι ευχής έργο ο Γιώργος Πατούλης ως ο νέος περιφερειάρχης που θα εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές, αλλά και η περιφέρεια Αττικής, να τύχουν των υπηρεσιών ενός ανθρώπου με άριστη τεχνική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία, όπως ο Χρήστος Πέππας!!!























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: