Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Στην Καλαμάτα πέφτει ο αστροναύτης που γλίστρησε στο διάστημα!!!


Από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να πέσει στην παραλία της Καλαμάτας ο αστροναύτης που γλίστρησε στο διαστημικό σταθμό κι έπεσε στο κενό ανήμερα της 25ης Μαρτίου λίγο μετά την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στην οροφή του.
Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δεν είχε παρακολουθήσει την Διημερίδα Ασφαλείας με θέμα την πρόληψη ατυχημάτων από γλιστρήματα και παραπατήματα!
Ο αστροναύτης εκτοξεύθηκε στο διάστημα από τη διαστημική πύλη της Καλαμάτας την 23η Μαρτίου ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, παρουσία των υψηλών προσκεκλημένων στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Αυτή την ώρα κατά μήκος της Ναυαρίνου και σε όλη την παραλιακή ζώνη έχει απλωθεί δίχτυ ασφαλείας για τη διάσωση του αστροναύτη, ενώ χιλιάδες Καλαματιανοί και επισκέπτες της πόλης έχουν κατακλύσει τα μαγαζιά της παραλίας με τα κινητά τους ανά χείρας για να απαθανατίσουν το απίστευτο γεγονός!!!









3 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Πάντως εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να τοποθετηθεί ένα τεράστιο τραμπολίνο κατά μήκος της παραλίας ούτως ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να γυρίσει πίσω στο διάστημα και να επιστρέψει κανονικά με το διαστημόπλοιο...

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ.....

Γιαννης είπε...

Κάνει μπαμ για πρωταπριλιά θέλει κάτι πιο πιστευτό