Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018
Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!
Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 4, 5 & 6 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Για να πραγματοποιήσει, λοιπόν, τον παραπάνω στόχο, συγκεντρώνει τους καλύτερους μικρούς Έλληνες παραγωγούς στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.
Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε το 2001 όταν η Μαρία Δουβογιάννη άρχισε να παράγει στο πιστοποιημένο εργαστήριό της φράουλα γλυκό του κουταλιού, φράουλα μαρμελάδα και «φραουλάδα». Με κίνητρο την αγάπη για την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα και εφόδιο τα μυστικά της μαμάς της για τα τέλεια χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, τις μαρμελάδες και τα τουρσιά, συνέχισε με μια μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών τα περισσότερα δικής τους παραγωγής, ανάμεσά τους και κάποια άκρως πρωτότυπα όπως η αγκινάρα ή το μελιτζανάκι με μέλι γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδα παράγοντας συνολικά περισσότερους από 30 κωδικούς συν συμπυκνωμένα σιρόπια φρούτων, τουρσιά και πάστα ελιάς (πράσινη τσακιστή και μαύρη Καλαμών). Ολοκαίνουργιες εμπνεύσεις, η μαρμελάδα πορτοκάλι με λευκή σοκολάτα και κόλιανδρο και η μαρμελάδα φράουλα με μαύρη σοκολάτα και μαυροπίπερο. Τα προϊόντα διατίθενται σε καταστήματα της Μεσσηνίας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Προϊόντα: γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, τουρσιά, σιρόπια φρούτων, πάστα ελιάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου