Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ στους εράνους που διενεργούν πλανόδιοι επιτήδειοι!!!


Νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

Νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα» στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται ευαισθητοποιημένους πολίτες και συγκεντρώνουν χρήματα με το πρόσχημα της υποστήριξης του Οργανισμού της «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα»
Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα, εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του Οργανισμού «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα», στην αττική διενεργώντας έρανο.
Φοράνε πλαστικοποιημένες κάρτες με την επωνυμία του οργανισμού.
«Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα» τονίζει, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε και καλεί σε τηλέφωνα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις ή να κάνει έρανο.
Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών της γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό επ΄ονόματί της, η στην έδρα του Πολυχώρου.
Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με την επωνυμία του Οργανισμού.
Επιπλέον, «Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους της αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: