Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η Σοφία Ρόμπολα κατά των κομματικών παραγόντων στο Χαϊδάρι!!!


Στο πλαίσιο του διαδικτυακού διαλόγου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιεύουμε σήμερα τις απόψεις περί Παραγοντισμού της συμπολίτισσάς μας Σοφίας Ρόμπολα, που είναι υποψήφια πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Χαϊδαρίου.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ...

Όταν κάποιοι βλέπουν το κόμμα σαν ευκαιρία και σαν το άρμα που θα καθίσουν πάνω του… για να τους δώσει αίγλη, (προσωπικότητα), εξουσία να τους κάνει (κάποιους), αλλά ίσως και για να βιοπορισθούν.
Αυτοί λοιπόν δεν είναι ιδεολόγοι, Κομματομηδενιστές είναι, κι αυτούς θα τους βρείτε σε όλες τις ιδεολογίες, σε όλα τα κόμματα και η ανικανότητά τους θα φανεί, όταν τους δοθεί εξουσία.
Την αποζητούν αλλά είναι Ανίκανοι να τη διαχειριστούν, τα παραδείγματα άπειρα, αν κοιτάξετε γύρω σας θα τους αναγνωρίσετε. Είναι αδίστακτοι, προσπαθούν να εξοβελίσουν και να λασπώσουν ότι τους εμποδίζει για την επίτευξη του στόχου τους.
Ο Κόσμος τους πήρε Χαμπάρι, οι εποχές όμως που οι άλλοι θα τραβάνε το κάρο στη λάσπη κι αυτοί θα στρογγυλοκάθονται πάνω του, πέρασε ανεπιστρεπτί. Κανείς δεν κορόιδεψε πολλούς και για πολύ.
Δεν τολμούν κάποιοι απ αυτούς λοιπόν να βγουν μπροστά... και μέσα από το σκοτεινό τους και δύσοσμο κονκλάβιο, νομίζουν ότι μαγειρεύουν πάλι τις εξελίξεις.
Τρομάρα τους, τι κι αν πρεσβεύουν μια συντηρητική ιδεολογία... δεν διστάζουν να πιέζουν και να βγάζουν και το τελευταίο φύλλο Συκής, από τους έντιμους κατά τα άλλα ψηφοφόρους που ίσως κάποτε ευεργέτησαν και τους θεωρούν υποχείρια.
Τα ανθρωπάκια αυτά μόνο τον οίκτο σου αξίζουν, κι αυτό γιατί άλλα λένε και υπόσχονται αλλού με όρκο, αλλά δεν έχουν τα κότσια να σηκώσουν το κεφάλι όταν και όπου πρέπει.
Αλλά βλέπεις, για να το κάνεις αυτό, πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει τσίπα, λόγος ευθύνης και αξιοπρέπεια.
Ευτυχώς όμως, έμειναν λίγοι αυτοί οι είλωτες και κολίγοι του νου.
Οι περισσότεροι ξύπνησαν, θύμωσαν και την οργή τους θα την δουν στην Κάλπη στις 13 Μαΐου...

Υ.Γ. ή θα τα έχουμε καλά με όλους ή θα έχουμε Προσωπικότητα... καλό βόλι!!!

Ρόμπολα Σοφία
Υποψήφια Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Χαϊδαρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: