Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Με κρύο και χιονόνερο η λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Ανδρέα στο Χαϊδάρι!!!


Ο καιρός στο Χαϊδάρι σήμερα θύμιζε εκείνο το κρύο απογευματινό πριν 20 χρόνια που ετέθει ο θεμέλιος λίθος του ναού του Αγίου Ανδρέα. Με τις ίδιες καιρικές συνθήκες, με κρύο, αέρα και χιονόνερο γιορτάσαμε και φέτος τη χάρη Του. Τη λιτανεία της Εικόνας στον περίβολο του Ναού ακολούθησε πλήθος πιστών με τους προνοητικότερους να έχουν φέρει μαζί τους τις ομπρέλες. Παρόντες στη λιτανεία ήταν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Βαγγέλης Ντηνιακός και Ηρακλής Δρούλιας, η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ειρήνη Λυμπουσάκη και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καρατζαφέρης. 
Στον χθεσινό Πανηγυρικό Εσπερινό που χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, παρευρέθησαν οι Βουλευτές της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και Αργύρης Ντινόπουλος καθώς και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ανδρέας Μποζίκας, Ηρακλής Δρούλιας, Κώστας Φουρλής και η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Γκανά - Ρηγάκη.   
Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, χρόνια πολλά σε όλους τους κατοίκους της Ενορίας μας, χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο!   

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!



































Δεν υπάρχουν σχόλια: