Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Οι Χιώτες γιόρτασαν τον Άγιο Ισίδωρο στο Δρομοκαΐτειο!!!


Οι Χιώτες γιόρτασαν τον Άγιο Ισίδωρο στο Δρομοκαΐτειο.
Την αποψινή λαμπρή εκδήλωση του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές του νησιού, Ανδρέας Μιχαηλίδης του ΣΥΡΙΖΑ και Νότης Μηταράκης της Νέας Δημοκρατίας, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικήσεων του Δρομοκαΐτειου, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος Βαρυτιμιάδης Ηλίας, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ειρήνη Λυμπουσάκη - Γεωργιάδη, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Ανδρέας Μποζίκας, Βαγγέλης Ντηνιακός και Ηρακλής Δρούλιας, η Δημοτική Σύμβουλος Αγγελική Ρηγάκη - Γκανά, εκπρόσωποι εθνικοτοπικών και αθλητικών συλλόγων και πολύς κόσμος.
Μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την Αρτοκλασία, πλήθος κόσμου ακολούθησε την περιφορά της εικόνας στον περίβολο του Ναού και στο Διοικητήριο του Δρομοκαΐτειου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής κ. Μαρία Μπρή - Παπαμακαρίου στην ομιλία της αναφέρθηκε στον Πολιούχο Άγιο της Χίου, στο έργο που επιτελείται στο Δρομοκαΐτειο ψυχιατρικό νοσοκομείο που ως γνωστόν είναι Χιώτικο κληροδότημα και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου στον καθιερωμένο εορτασμό.
Μετά το πέρας του τελετουργικού ακολούθησαν χιώτικα κεράσματα!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: