Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Καλό ταξίδι φίλε Ραμαντάν!!!


Και δεύτερος συνάδελφος που είχε τραυματιστεί στο δυστύχημα της 8ης Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή του. 

Συγκλονισμένοι, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!!!

Καλό ταξίδι φίλε Ραμαντάν, θα σε θυμόμαστε!!!



Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, συγκλονισμένοι από την αναγγελία του θανάτου ενός ακόμη εργαζόμενου, του Ντελιλάι Ραμαντάν, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στις 8 Μαΐου 2015 στα ΕΛΠΕ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Επίσης, δηλώνουν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.
Η άμεση και σε βάθος διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού ατυχήματος στα ΕΛΠΕ και η πλέον παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων, καθίσταται τώρα ακόμη πιο επιτακτική και συνιστά υπέρτατο χρέος απέναντι στα θύματα της τραγωδίας.



Δυστυχώς, έφυγε από κοντά μας και ο DELILAJ RAMADAN, συνάδελφος σε εργολαβική Εταιρεία.  Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.   
Διαβεβαιώνουμε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα στηρίξει, με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτει, τις οικογένειες των θανόντων, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους, ανεξάρτητα αν ήταν εργαζόμενοι στην ΕΛΠΕ ή εργαζόμενοι σε τρίτη εταιρεία.

Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών  Ομίλου



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Βρισκόµαστε δυστυχώς στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουµε το χαµό και δεύτερου συναδέλφου µέσα στην ίδια µέρα.
Ένας εξαίρετος συνάδελφος, ο ∆ελιλάι Ραµαντάν µετά από άνιση µάχη µε τα βαριά του τραύµατα υπέκυψε και πλέον βρίσκεται και αυτός στη γειτονιά των αγγέλων µαζί µε τον φίλο και συνάδελφο Μπάµπη ∆ευτεραίο.
Εκφράζουµε τη βαθύτατη θλίψη µας για τον άδικο χαµό του συναδέλφου, συµπαραστεκόµαστε στην οικογένεια και τους οικείους του και ευχόµαστε αυτοί οι δύο συνάδελφοι να είναι οι τελευταίοι που θα θρηνήσουµε.

Ας είναι ελαφρύ το χώµα που θα τους σκεπάσει.


1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Δυστυχώς λίγες ώρες μετά το χαμό του συνάδελφου Μπάμπη Δευτεραίου και ο συνάδελφος Δελιλάι Ραμαντάν υπέκυψε στα τραύματα του.

Ένα παλικάρι έφυγε, ένα παλικάρι που με αυτοθυσία όταν έφτασαν τα ασθενοφόρα - παρόλα τα ολικά εγκαύματα που είχε - προέτρεπε τους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν πρώτα τους άλλους τραυματισμένους συναδέλφους του.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας και όλοι οι εργαζόμενοι του Κλάδου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου.

Καλό ταξίδι συνάδελφε Δελιλάι