Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μπύρα ΝΕΔΑ από τη Μεσσηνία για όλη την Ελλάδα ! ! !


ΝΕΔΑ


Η lager μπύρα από τη Μεσσηνιακή Μικροζυθοποιία

Μια νέα νότα στην ελληνική αγορά με κλασσική γεύση, πλούσιο άρωμα λυκίσκου και ελαφρώς πικάντικη, αφήνει μια βελούδινη γεύση στον ουρανίσκο. Φτιαγμένη από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου, έτοιμη να ικανοποιήσει και τον πιο αυστηρό κριτή.
Η ΝΕΔΑ είναι μια μπύρα με χρυσαφένιο χρώμα που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά τον Μάρτιο του 2009 κερδίζοντας αμέσως την εκτίμηση του καταναλωτικού κοινού και συγκεκριμένα των Μεσσηνίων, κάνοντάς την, την πρώτη επιλογή των προτιμήσεών τους.
Έτοιμη να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο που ανοίγουν τα τελευταία χρόνια και άλλες ελληνικές ζυθοποιίες, προσπαθώντας να σπάσουν το μονοπωλιακό καθεστώς αλλά και να δώσουν την ευκαιρία πολλαπλών επιλογών στον καταναλωτή, η μπύρα ΝΕΔΑ ξεχωρίζει για την εξαιρετική της ποιότητα και τη δυναμική της εμφάνιση.
Μετά από πολλές δοκιμές η Μεσσηνιακή Μικροζυθοποιία κατέληξε σε ένα ευκολόπιοτο προϊόν με δροσιστική γεύση, μεθυστικό άρωμα και αφρό που ξεχειλίζει στο ποτήρι.


Μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία !


ΜΠΥΡΑ ΝΕΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Η Μεσσηνιακή Μικροζυθοποιία ιδρύθηκε το 2009. Εδρεύει σε χώρο 1000 τ.μ 10χλμ έξω απο την Καλαμάτα, μετά το χωριό Ανάληψη της Μεσσήνης.
Η Μπύρα ΝΕΔΑ ξεκίνησε να πωλείται σε τοπικό επίπεδο στο νομό Μεσσηνίας και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα με δικό της κυρίως δίκτυο διανομών αλλά και με εξωτερικούς συνεργάτες.
Ζητήστε την, σε Φιάλη 500 ml, 330ml και σε κουτάκι των 330 ml και απολαύστε την πραγματικά δροσερή πλευρά της ζωής !




Υ.Γ

Επικοινωνήστε με τη ζυθοποιία εδώ !
Η ΝΕΔΑ είναι το μοναδικό θηλυκό ποτάμι της Μεσσηνίας. Κατά τη Μυθολογία ήταν θεότητα των νερών πού μαζί με τις νύμφες Θειοσόα και Αγνώ έλουσαν το μικρό Δία στον ποταμό Λούσιο όταν τον παρέλαβαν από τη Ρέα.
Ένα όνομα από την Ελληνική μυθολογία επέλεξαν για να βαφτίσουν τη μπύρα τους ο Διονύσης και η Μαρία Χατζοπούλου.

Μία μπύρα τύπου Lager, Ξανθιά, Δροσερή και ευκολόπιοτη που φωνάζει Ελλάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: