Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο όμιλος Λάτση κάνει κουμάντο στα ΕΛ.ΠΕ. ! ! !


Η απάντηση στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, αλλά και στους γαλαζοπράσινους συνδικαλιστές που έπαιζαν παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων για να τους κρατούν ομήρους, είναι αυτή που φωνάζαμε και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας από αυτό εδώ το blog τα τελευταία χρόνια…

Δεν αγγίζει τους 3.700 εργαζόμενους των «Ελληνικών Πετρελαίων» το νέο κύμα των επαπειλούμενων περικοπών στις ΔΕΚΟ, εφόσον αυτές επεκταθούν και στις εισηγμένες δημόσιες επιχειρήσεις.

Πηγές από τη διοίκηση των ΕΛΠΕ διευκρίνιζαν χθες ότι με βάση το νόμο 3429/2005 για τις ΔΕΚΟ, τα ΕΛ.ΠΕ και οι θυγατρικές τους δεν εντάσσονται πλέον στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ενώ η κρατική εποπτεία ασκείται σύμφωνα με τις διατάξεις που αφορούν όλες τις ανώνυμες εταιρείες.

Μεγαλύτερος μέτοχος στα «Ελληνικά Πετρέλαια» είναι σήμερα ο όμιλος Λάτση, που ελέγχει ποσοστό της τάξης του 40%, ενώ το Δημόσιο έχει περιορίσει τη συμμετοχή του στο 35,5%.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στην φερώμενη ΔΑΚΕ.....
χαχαχαχαχα
Γιώργο για γράψε τι ψήφησε η ΔΑΚΕ για την σύσταση του νέου Προεδρείου
χαχαχαχαχχα
Τι πίνουν και δεν μας το δίνουν?
Ο απόφοιτος ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ θα δουλέψει Ποτέ??????
χαχαχαχαχχα

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΑΚΕ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΓΙΕΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ???...ΜΑΛΛΛΟΝ ΕΝΑΝ!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ!!!!ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!!ΧΟ ΧΟ ΧΟ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΙ!!!!ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΔΑΚΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ???ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΛΕΡ!!!!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΑΚΕ...ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΕΣΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ????ΕΕΕ???ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΜΠΕΝΕΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΡΧΙ!!!!ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ????ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αυτός που βγήκε πρώτος στη ΔΑΚΕ για το Δ.Σ. πήρε 87 ψήφους κι εγώ 130 ! ! !
Και μιλάει ακόμα;;;

Ανώνυμος είπε...

Xα Χα Χα
σαΣ τσουζει η λωλοτρυπιδα ΔΑΚΙΤΕΣ?
παει ο ΑΛΕΞΗΣ...
ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο οδηγός..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΙΡΕΤισμους ΣΤΟΝ θεοχάρη!!
να τους χαιρεται!!!
σειρα εχει η ομονσπονδια και μετα ΕΚΕΔΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ...ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΓΙΕΝ...ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΒΓΗΚΕΣ 30 ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ!!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΑΛΙ!!!!ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ!!!!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΣΕΕΠ...ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ!!!!ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΗΠΩΣ??ΧΑ ΧΑ ΧΑ...ΠΕΛΑΤΗ...ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙ ΠΟΤΕ???ΑΙΩΝΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπενεα νεροκουβαλητη του καγιεν....στην ομοσπονδια στο εκεδα ψηφιζουν και αλλα εργοστασια...και εκει δεν εχει ενιαια γιωργακη...θα το δεις...θα το καταλαβεις...ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΕΣ Η ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ????ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ 30ος ΣΤΟΥ 50????

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΑΚΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΜΙΛΟ..ΤΟΤΕ Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ!!!!ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΩΡΑ!!!!ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ...ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ...ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΕΠΙΔΕΞΙΕ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΔΕΞΙΕ ΤΖΟΚΕΥ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Τα μέτρα για τους μισθούς σας πιανουν. Αλλά μην σας νοιάζει έχετε μαζέψει τόσα...