Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Επιστολή του πρώην Υπ. Δημάρχου Χαϊδαρίου Τάσου Λυμπέρη !


Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε

Εσείς κι εγώ δεν είμαστε άγνωστοι σ’αυτή την πόλη.
Εδώ και μια 20ετία, τουλάχιστον, γνωριζόμαστε καλά, κυρίως, λόγω της πολιτικής μου δράσης.
Είναι γνωστή, άλλωστε σε όλους σας και η κοινωνική μου διαδρομή.
Γνωρίζετε ακόμη ποιες είναι οι αρχές μου, τα πιστεύω και οι ιδέες μου.
Τολμώ λοιπόν να σας κοιτάξω και πάλι στα μάτια και να σας εκφράσω, με κάθε ειλικρίνεια, το σκεπτικό μου, αλλά και τις προθέσεις μου, αναφορικά με τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Παρά το ότι τα χρόνια κύλησαν, σας διαβεβαιώνω πως διακατέχομαι ακόμη και σήμερα από την ίδια αγωνία, για την επίλυση τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητάς μας.
Προτίθεμαι λοιπόν και πάλι να συμμετέχω ενεργά στην αντιμετώπισή τους.
Αυτή τη φορά όμως από άλλο “μετερίζι” (τους τελευταίους μήνες, άλλωστε, το προσπαθώ και από τη θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας).
Παίρνω λοιπόν μέρος στις προσεχείς εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου μας, Δημήτρη Μαραβέλια, τον οποίο στήριξα δημόσια και ανεπιφύλακτα, πριν από 4 χρόνια, στην καθοριστική αναμέτρησή του με το Δ. Τσατσαμπά, τη δεύτερη Κυριακή.
Ζητώ λοιπόν και αυτή τη φορά την αρωγή στην κοινή αυτή προσπάθεια, καθώς και τη συμπαράστασή σας.
Ζητώ να με τιμήσετε και πάλι με την εμπιστοσύνη σας.
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, καθώς και τους φίλους και τους υποστηρικτές μου, που ήταν κοντά μου σ’αυτούς τους δύσκολους αγώνες, που μέχρι σήμερα έδωσα.
Η δέσμευσή μου απέναντί σας παραμένει μία και μοναδική: Να δικαιώσω την εμπιστοσύνη, που δείχνετε στο πρόσωπό μου.


Κλικάρετε πάνω στην επιστολή για μεγέθυνση !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

zarkadaki είπε...

Τι δηλώνουν δημοσίως ο Δ. Καλογερόπουλος και Δ. Μαραβέλιας

«ΝΤΟΡΙΚΟΙ» ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΓΟΥΡΟ

Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ: «Μακάρι να βγει νικητής στις εκλογές»!

Δημόσια στήριξη στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής και νυν νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό προσφέρουν, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr δύο δήμαρχοι της ΝΔ που αν και στις εσωκομματικές εκλογές συντάχθηκαν με τη Ντόρα Μπακογιάννη, κατεβαίνουν ως επίσημοι υποψήφιοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόκειται για το δήμαρχο Αιγάλεω και πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρη Καλογερόπουλο (κουμπάρο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη) και το συνάδελφό του δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια που παρά την με κάθε τρόπο στήριξη του Β. Κικίλια που έχει ζητήσει το τελευταίο διάστημα ο Α. Σαμαράς, όχι μόνο κωφεύουν στις σχετικές εκκλήσεις αλλά δηλώνουν δημοσίως ότι θα στηρίξουν το βασικό αντίπαλό του!

«Μακάρι να βγει να βγει νικητής στις εκλογές»!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τη σχετική ιστοσελίδα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, στα γραφεία του Συνδέσμου οι δύο δήμαρχοι αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στο πρόσωπό του δηλώνοντας ευθέως ότι τον στηρίζουν.

«Μακάρι να βγει νικητής στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Σγουρός, γιατί κατεβαίνει για την Αττική. Γνωρίζουμε όλοι για την αντικειμενικότητά του, την εργατικότητα του και την ανταπόκρισή του στα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογερόπουλος. Και ο συνάδελφός του δήμαρχος Χαϊδαρίου Δ. Μαραβέλιας συμπλήρωσε: «Με την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού κερδίζει η Αυτοδιοίκηση. Ο Καλλικράτης θέλει ανθρώπους από την Αυτοδιοίκηση κι όχι από τη Κεντρική Εξουσία. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Σγουρός μπορεί να διορθώσει πάρα πολλά πράγματα και να λύσει προβλήματα 10ετιών».

Μάλιστα, δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ που ήταν παρόντες έλεγαν στην aftodioikisi.gr ότι μετά απ’ όσα άκουσαν από τους δύο συναδέλφους του της ΝΔ αναρωτιόντουσαν μήπως οι κύριοι Καλογερόπουλος και Μαραβέλιας προσχώρησαν στο ΠΑΣΟΚ ή έστω στο «κόμμα της Ντόρας».

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8321

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ?ΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα και μεγαλύτερη προβοκάτσια από αυτές τις δήθεν δηλώσεις Μαραβέλια, οι οποίες δεν έγιναν ΠΟΤΕ!!! Πριν 10 μέρες άλλωστε, ο Μαραβέλιας γύρισε όλο το Χαϊδάρι με τον Κικίλια, παρέα με αντιδημάρχους, δημ συμβούλους και την τοπική. Κι εγώ Σαμαρικός είμαι, μην τσιμπαμε από πράσινες προβοκάτσιες!!!