Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Μπένυυυ, πες μας και για το υποβρύχιο που γέρνει ! ! !

Μπένυ, με απογοητεύεις !

Ανικανότητα, βλακεία ή… αυτοχειριασμός;
Πώς αλήθεια μπορεί να εξηγήσει κανείς το βαρύ «ανφαίρ» Βενιζέλου, για τους Πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας μας;

Το αεροσκάφος που εικονίζεται είναι το A-7E της 336Μ που συγκρούστηκε με πτηνό πάνω από την περιοχή της Μεγαλόπολης, την περασμένη Τετάρτη και λίγο έλειψε να στερήσει τη ζωή από τον χειριστή του, Σμηναγό (Ι) Ιωάννη Μάραντο.

Μπορείτε να διαπιστώσετε την κατάσταση του πιλοτηρίου και πως ο χειριστής αυτός με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος του στην 120 Π.Ε.Α. στην Καλαμάτα.

Αυτό είναι λοιπόν το «εργασιακό περιβάλλον» των χειριστών της Π.Α., που καμιά μα καμιά σχέση δεν έχει με το εργασιακό περιβάλλον των εκλεκτών τους στη Βουλή π.χ.

Ο Μπένυ μάλλον έχει μπερδέψει τα πιλοτήρια των πολεμικών αεροσκαφών με τις πολυθρόνες των γραφείων της Βουλής που χαριεντίζονται οι εκλεκτοί και οι εκλεκτές των εθνοπατέρων…

Όσο για την «ευνοϊκή φορολόγηση» που το Υ.ΕΘ.Α. θέλει να καταργήσει, τιμολογώντας έτσι την ανθρώπινη ζωή των ηρωικών πιλότων μας, καλά θα κάνει να περιορίσει τις κρατικές σπατάλες αρχίζοντας από τα υποβρύχια που γέρνουν και τους εκλεκτούς της Βουλής που τα χοντροπαίρνουν…



2 σχόλια:

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Άνανδροι μπουχέσες που το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα λένε ανέξοδα τις χοντρομαλακίες που λένε. Και, φυσικά, στη πρώτη στραβή θα την "κάνουν" για το μουνί της μάνας τους. Κι μετά, βεβαίως-βεβαίως, θα σου πουλάνε εθνικοφροσύνη και φιλοπατρία.
Νομίζουν ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στα γραφεία τους και ότι αυτή η χώρα προστατεύεται ...κάπως.
Επειδή έχω υπηρετήσει Μηχανικός - Υπόλογος σε F-4 Phantom στην Ανδραβίδα (και απανταχού της επικράτειας με τα Readines κάθε δεύτερη Τρίτη) γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι τραβάνε, αλλά και πως σκέφτονται, αυτοί οι ΗΡΩΕΣ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

Αρχίδια, ε! αρχίδια!
Σκατοσακούλες!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΓΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ...Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...




Ούτε σήμερα απήργησαν στο κομματικό τυπογραφείο...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ SYNTROFOI
ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...




Σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφων η Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων μαζί με το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το τυπογραφείο του ΛΥΚΟΣ ΑΕ και σε άλλα τυπογραφεία με σημαίες του ΠΑΜΕ προσπαθώντας να εμποδίσουν την λειτουργία τους.


Καλούμε το ΣΕΜΕΕ και τον πρόεδρο του κύριο Κόκκορη, να πάρουν αμέσως θέση, να καταγγείλουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό και τον πόλεμο που δέχεται ο κλάδος ακόμα και σε μέρα απεργίας από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και τα επαγγελματικά κομματικά τους στελέχη.



Δίνεται γενικότερα μια μάχη που δεν είναι ευκαιριακή, που έχει πίσω της γερή απόφαση για ταξική απάντηση στους κόκκινους κεφαλαιοκράτες και την τυποεκδοτική τους και μπροστά της συγκεκριμένο το δρόμο που βαδίζει. Η ταξική ένταση στην τυπογραφία είναι αναπόφευκτη καθώς καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο οι προσφιλείς μύθοι, που έχουν την προστασία των συμφερόντων της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.
Η χτεσινή και η σημερινή λειτουργία της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ σε μέρα απεργίας είναι η απόδειξη του ρόλου που έχουν οι αριστεροί καπιταλίστες του κκε απέναντι στο εργατικό κίνημα.-



ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ (Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων) ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Χρήστο Ματζώρο.




Ο κλάδος να δείξει εμπιστοσύνη στη δύναμή του
και να διεκδικήσει τα σύγχρονα δικαιώματά του.
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης
www.typografeio.blogspot.com