Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Έκκληση προς τον Δήμαρχο Αιγάλεω










Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Κόδρου -πίσω από τη ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ- στο τμήμα του δρόμου από το Ναό του Αγίου Ανδρέα έως και τη συμβολή της οδού με τη Λεωφόρο Αθηνών.

Το είπαμε μια και δυο και τρείς, σε φίλους Αντιδημάρχους και λοιπούς καρεκλοκενταύρους…

Απευθυνόμαστε τελευταία φορά στο φίλο Δήμαρχο του Αιγάλεω, Δημήτρη Καλογερόπουλο, για να του πούμε πως η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη.
Πριν 15 χρόνια τοποθετήθηκαν τσιμεντοσωλήνες για να αποτρέψουν τη στάθμευση βαρέων οχημάτων όταν η περιοχή δεν είχε αναπτυχθεί οικιστικά όπως σήμερα.
Οι τσιμεντοσωλήνες σήμερα στερούν θέσεις στάθμευσης επιβατικών αυτοκινήτων των κατοίκων της περιοχής, και συντελούν στη δημιουργία μικρής ανεξέλεγκτης χωματερής.
Στείλτε τα συνεργεία να εξαφανίσουν τους τσιμεντοσωλήνες, τα μπάζα και τα σκουπίδια και τοποθετήστε πινακίδες απαγόρευσης της στάθμευσης των βαρέων οχημάτων.
Επιτέλους δώστε μια ανάσα στους κατοίκους αναβαθμίζοντας το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου.
Καλό είναι οι όποιες παρεμβάσεις να έχουν γίνει πριν από το Πανηγύρι της Ενορίας του Αγίου Ανδρέα.

Οψόμεθα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα λυσαμε ολα στο χαιδαρι κ ζητας να τα λυσουνε κ στο αιγαλεω...δεν τους ενδιαφερει τιποτα απο ολα αυτα μονο οι bussiness σε βαρους του χαιδαριωτη...τωρα πλεον κλαινε την μοιρα τους γιατι αποχωρουν...γιωργο ξερεις ποιος αντιδημαρχος εβαλε στενο συγγενικο του προσωπο να κλεισει ραντεβου με το πασοκ?...σχεδον εκλπιπαρει...ειναι απο τους πολυ εμπιστους του δημαρχου...κ ο ιδιος μαραβελιας θα αιφνιδιαστει μολις το μαθει....τον εγκαταλειπουν σιγα σιγα κ οι κολλητοι του αντιδημαρχοι....

Ανώνυμος είπε...

Ιδου τα μπουμπουκια του καραμανλη,οι εκλεκτοι και το συστημα των κουμπαρων που εξεθρεψε την εποχη που ηταν πρωθυπουργος....ο εν λογω κυριος ειναι επισης εκτος απο κουμπαρος του πρωην πρωθυπουργου κ διοικητης της ΑΤΕ και μελος του Δ.Σ. των ΕΛΠΕ....απλα παρτε μια γευση απο τα εργα και τις ημερες του....
"Από το http://prasinigata.blogspot.com/
.
Φοβάται τον εισαγγελέα ένας διοικητής μεγάλης τράπεζας; Ίσως, αν είναι κουμπάρος ενός ΤΕΩΣ Πρωθυπουργού, αν ο νέος Πρωθυπουργός έχει κατ' επανάληψη τονίσει ότι θα διερευνηθούν όλες οι σκοτεινές υποθέσεις του παρελθόντος και αν έχει να αντιμετωπίσει μια μηνυτήρια αναφορά με ουκ ολίγα "καυτά" νέα στοιχεία για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.... Τις τελευταίες ημέρες της παραμονής του στην Αγροτική Τράπεζα, ο Δημήτρης Μηλιάκος, όπως πληροφορείται η Πράσινη Γάτα, τις πέρασε οργανώνοντας την υπεράσπισή του, ενόψει της δικαστικής έρευνας για τη νέα μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον Ιούλιο, πάλι για τη γνωστή υπόθεση των τοποθετήσεων 767 εκατ. ευρώ σε δομημένα και hedge funds, οι οποίες έφεραν βαριές απώλειες στην τράπεζα.
Σε στενό συνεργάτη του, τον Η. Μ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της Πράσινης Γάτας), ο κ. Μηλιάκος πληροφορούμαστε ότι...

ανέθεσε τη βαριά ευθύνη της συγκέντρωσης όλων των στοιχείων που θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει για να πείσει τις δικαστικές αρχές, ότι δεν ευσταθούν οι καταγγελίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, κατώτερα στελέχη που παραμένουν πιστά στον κ. Μηλιάκο προωθήθηκαν σε θέσεις-κλειδιά. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι στο μέλλον τα στελέχη αυτά δεν θα φανούν αχάριστα, αλλά θα παρακολουθούν τις κινήσεις της νέας διοίκησης σε σχέση με την υπόθεση που τον ενδιαφέρει και θα ενημερώνουν καταλλήλως τον ευεργέτη τους.
Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Μηλιάκου, σε αδρές γραμμές, θα συνοψισθεί στα εξής: "ένας τραπεζίτης αναλαμβάνει κινδύνους, πράγματι παίξαμε σε προϊόντα υψηλού κινδύνου και χάσαμε, αλλά σε αρκετές άλλες περιπτώσεις κερδίσαμε και θέμα ποινικών ευθυνών δεν τίθεται".
Καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχουν και ορισμένα νέα στοιχεία στη μηνυτήρια αναφορά του ΠΑΣΟΚ, για τα οποία θα πρέπει να βρει γρήγορα καλές εξηγήσεις να δώσει στους εισαγγελείς ο συμπαθέστατος κ. Μηλιάκος. Όπως, για παράδειγμα, ότι δομημένα προϊόντα αξίας 280 εκατ. ευρώ αγοράσθηκαν με βάση δύο προχειρογραμμένα κείμενα του συνεργάτη του, κ, Β. Μεσσάρη. Ή, ότι ο ίδιος φίλος και συνεργάτης του κ. Μηλιάκου υπογράφει άλλο κείμενο, που επίσης έχει κατατεθεί στον εισαγγελέα, με το οποίο συνομολογείται η καταβολή προμηθειών σε τρίτους, για την αγορά ομολόγων της χρεοκοπημένης πλέον Lehman Brothers.
Πώς εξηγείται, άραγε, ότι μια μεγάλη ελληνική τράπεζα, πληρώνει προμήθειες σε τρίτους για να αγοράσει δομημένα προϊόντα; Πώς είναι δυνατόν μια σοβαρή τράπεζα να διαθέτει 280 εκατ. ευρώ, με βάση μερικές σελίδες πρόχειρων σημειωμάτων; Οι υπερασπιστές του κ. Μηλιακού θα έχουν αρκετή δουλειά. Καληνύχτα και καλή τύχη, κ. διοικητά!"