Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στάθηκε στα πόδια του !


Το πρωτοδικείο απομακρύνθηκε ως ενδεχόμενο αφού τελικά υπάρχουν και πραγματικοί ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ που χρηματοδοτούν την προσπάθεια για την νέα περίοδο.
Έτσι τη Δευτέρα έγιναν οι εκλογές του Ερασιτέχνη, οι πρώτες μετά την συμπλήρωση των 100 χρόνων, στις οποίες ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου για την επόμενη διετία ο Μιχάλης Κίτσιος πλαισιωμένος από αρκετούς νέους αλλά και παλιούς συνεργάτες του με απώτερο σκοπό να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουν το τριφύλλι στις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Τα αποτελέσματα: Ψήφισαν 94, έγκυρα 93, άκυρα 1.Ιθακήσιος, Πιστιόλης, Παναγούλιας 76 ψήφους, Ακριτίδης, Τζήμας 73, Πανάκης 72, Κίτσιος Μιχάλης 71, Αυγουλέας, Βράχας, Παυλόπουλος 69, Χρυσόστομος Κίτσιος, Παπαδάτος, Πλυτάς, Ρισβάς 68, Λιακόπουλος 67.
Στους αναπληρωματικούς, ο Μαρουδιάς έλαβε 68 ψήφους, Λουμίδης, Τσίλης Φέρτης 67 και ο Πλακάς 66.
Έτσι χθες το απόγευμα στα γραφεία του Ερασιτέχνη, έγινε η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου κατά την οποία συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Μιχαήλ Κίτσιος, Α' Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Ιθακήσιος, Β' Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Πανάκης, Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Ρισβάς, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Παυλόπουλος, Γενικός Αρχηγός Πολυχρόνης Ακριτίδης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Ταμίας Ιωάννης Παπαδάτος, Αναπληρωτής Ταμίας Στέφανος Αυγουλέας, Υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νικόλαος Μαρουδιάς.
Ο Μιχάλης Κίτσιος είπε «Δεν ήθελα να χαλάσω το όραμα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Δεν ήθελα να διαψεύσω το όνειρο τους. Δεν έπρεπε ο σύλλογος να πάει στο πρωτοδικείο και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα ψηφοδέλτιο. Όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού ήθελαν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν. Όσοι δεν θα συμμετάσχουν θα ζητήσω την βοήθεια τους»
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε «Έδωσα τόσα χρόνια από την ζωή μου στον Ερασιτέχνη. Σας αγαπάω και σας έχω στην καρδιά μου. Υπάρχουν Παναθηναϊκάρες και Παναθηναϊκοί, όμως ΛΙΓΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Εσείς είστε Παναθηναϊκοί» και "αποκάλυψε" ότι θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου το τμήμα βόλεϊ των γυναικών.
Ο Τζίγγερ ακούσαμε ότι θα αναλάβει το πόλο και πολύ πιθανόν ο Βλάσης το βόλεϊ ανδρών.
Οι οπαδοί των "πράσινων" στη συνέλευση φώναξαν στον Ανδρέα Βγενόπουλο: «Που είναι τα λεφτά Βγενόπουλε;»
Με τον ιστορικό πρόεδρο του Γουέμπλευ Μιχάλη Κίτσιο στο τιμόνι... ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στάθηκε στα πόδια του.

Harris Koutsiaftis

Δεν υπάρχουν σχόλια: