Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Τέλος στη μακρά περίοδο αβεβαιότητας στα Διοικητικά του Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Τέλος έπειτα από εννέα χρόνια στη σχέση του με τα διοικητικά της ΠΑΕ Χαϊδαρίου, αποφάσισε να δώσει ο κ. Τάσος Χαντζής.
Τα ηνία της ομάδας περνούν πλέον στον Ροδίτη επιχειρηματία κ. Μιχάλη Καραγιάννη.
Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (06/07) και τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά.
Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Χαϊδαριώτης κ. Χρήστος Παπασπύρου, ο οποίος μάλιστα αποτέλεσε τον άνθρωπο κλειδί στην ολοκλήρωση της διοικητικής αλλαγής, ενώ δίπλα του σε θέση συνεργάτη, θα βρίσκεται ο κ. Γιώργος Μαρτάκος, πρώην γυμναστής του Ατρόμητου.
Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του κ. Χαντζή με τον κ. Καραγιάννη, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, έκανε λόγο για
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ δηλώνοντας:
«Μετά από πολλές επαφές, θέλω να πιστεύω ότι η απόφασή μου να παραχωρήσω το πακέτο των μετοχών στον κ. Μιχάλη Καραγιάννη, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ξημερώσει για την ΠΑΕ ΑΟ Χαϊδαρίου και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας».
Σε δηλώσεις προχώρησε και ο κ. Καραγιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μπαίνει στα… βαθιά:
«Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στα βαθιά νερά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και εκτιμώ ότι το Χαϊδάρι είναι από τις πιο υγιείς ομάδες που θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε».
.
Τις θερμότερες ευχές μας απο το blog στο νέο ιδιοκτήτη και στους νέους παράγοντες του Α. Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ για την επιστροφή της ομάδας στις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.
.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους όσους αποχωρούν, για την συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.
.
Τέλος καλούμε τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφόρησαν και τιμώνται 150 € τα απλά και 300 € τα VIP.


Δεν υπάρχουν σχόλια: